Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Κύπελλο για τον ΑΟΦ με Νικολέτα-Κατερίνα-Βούλα & Νεφέλη στον Vikos Street Relays-Kozani 2017



Στην πόλη της Κοζάνης στις 21/5/17, πραγματοποιήθηκε ο 4ος μιας
σειράς εννέα αγώνων, με την ονομασία Vikos Street Relays. Την 4αδα σκυτάλης (4 Χ 2.5 km) γυναικών του ΑΟΦ, αποτέλεσαν οι αθλήτριες: 1η Αλλαγή: Λαδά Νικολέτα -2η Αλλαγή:Μούλελη Κατερίνα-3η Αλλαγή: Λαδοπούλου Βούλα-4η Αλλαγή: Τίτα Νεφέλη.  Την κορδέλα τερματισμού πρώτη έκοψε η 14χρονη Νεφέλη διατηρώντας επάξια το πλεονέκτημα να προπορεύεται, χάριν στις επιδόσεις των υπόλοιπων τριών συναθλητριών της, που η κάθε μία τους έτρεξε 2.5km.
 Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του ΑΟΦ ,αφού και πέρυσι πήραν την πρώτη θέση στον ίδιο αγώνα. Τα Street Relays Gr, είναι μία νέα πρωτοποριακή σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και για πρώτη φορά ταυτίζονται και συνυπάρχουν αρμονικά ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός. Ξεχωρίζουν από όλους τους άλλους αγώνες, ως ο μοναδικός που τα έσοδά του από τις εγγραφές συμμετεχόντων διατίθενται για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων (για φέτος τη στήριξη των προσπαθειών του Συλλόγου Γονέων- Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης), ενώ η φιλοσοφία να διεξάγονται σε κεντρικά σημεία και σε κυκλικές διαδρομές, δίνει τη δυνατότητα για την δημιουργία εορταστικής-ψυχαγωγικής ατμόσφαιρας υπό τη συνοδεία της μουσικής.  *Η σκυτάλη είναι η ιδέα. Ότι χρειάζεται ο ένας τον άλλον για να γίνει κάτι καλό.
 Η συνεργασία είναι το σύνθημα και η σύνδεση της δυναμικής περισσότερων για το κοινό καλό. Με τεράστιο συμβολισμό η σκυτάλη “τρέχει” από πόλη σε πόλη και μεταφέρει το μήνυμα του αθλητισμού, της αλληλεγγύης, της συντροφικότητας και της ομαδικής συνεργασίας* (απόσπασμα από την επίσημο site της διοργάνωσης:www.vikos.relays.gr). Ευχαριστούμε όλα τα κορίτσια μας που το σχεδίασαν, το πραγματοποίησαν και μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία και την επίδοσή τους.-
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.