Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Επιτυχημένη η εκδρομή του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η καθιερωμένη εκδρομή του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου στην Σκιάθο.Οι 67 συμμετέχοντες φτάνοντας στο νησί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να επισκεφτούν το σπίτι-μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και το φρούριο Μπούρτζι στο λιμάνι.
Στην διάρκεια της εκδρομής πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Σκόπελο και στην Αλόννησο καθώς και στην φημισμένη παραλία Κουκουναριές με τον σπάνιο υδροβιότοπο που αποτελεί προστατευόμενη περιοχή NATURA.Την τελευταία μέρα της επιστροφής υπήρχε στάση και παραμονή στην πρωτεύουσα του Νομού Μαγνησίας τον Βόλο.
Μέσα από τέτοιες δράσεις δίνεται η δυνατότητα στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου να έρθουν πιο κοντά,να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις,να αποκτήσουν παραστάσεις και εικόνες,καθώς και να δημιουργηθεί ένα ομαδικό κλίμα.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχήθηκαν στους συμμετέχοντες καλό καλοκαίρι και καλές δουλειές και τους ζήτησαν να τους ενημερώνουν για οποιαδήποτε σκέψη,πρόταση και ιδέα που έχουν για τον Εμπορικό Σύλλογο.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.