Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Συνέντευξη τύπου για την κοινωνική προσφορά της εταιρείας φυσικού αερίου TAP προς τον Δήμο Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στα τοπικά ΜΜΕ σήμερα το πρωί, 17 Ιουλίου 2017,στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού
συμβουλίου Αμυνταίου, ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης και ο εκπρόσωπος της εταιρίας φυσικού αερίου TAP Μιχάλης Γκοσλιόπουλος, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας προς τους κατοίκους του δήμου Αμυνταίου.
Την ικανοποίησή τους  για την  κοινωνική προσφορά  της ως άνω εταιρείας εξεδήλωσαν  ο δήμαρχος Αμυνταίου καθώς και οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Θεοδώρου και Γιάννης Νάτσης.
Ο  κ. Γκοσλίοπουλος ανέφερε πως ο ΤΑΡ στα πλαίσια της προσφοράς προς τις τοπικές κοινωνίες, από την περιοχή των οποίων θα περάσει ο αγωγός φυσικού αερίου, προσφέρει στον δήμο Αμυνταίου ένα απορριμματοφόρο για τις ανάγκες του δήμου καθώς και   το ποσό των 9.200 ευρώ, ποσό που  χρησιμοποιήθηκε ήδη  για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι σε σχετική ερώτηση ο δήμαρχος Αμυνταίου δήλωσε πως η εταιρεία ΤΑΡ συμφώνησε για την κατασκευή δύο σταθμών παροχής φυσικού αερίου ( ο ένας θα κατασκευαστεί στα όρια του δήμου Αμυνταίου και ο άλλος στην Καστοριά).

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το δεύτερο μέρος της συνέντευξης.-


1 σχόλιο:

  1. Ο ψεύτοθοδωρος έπεισε και εσενα θεοδωριδη και βαφτίσετε τα " βαλβιδοστασια " ως παροχές ! Αφού λοιπόν επήλθε συμφωνία όπως λέτε δείξτε στον κόσμο αυτή την αλλαγή του αρχικού συμφωνου και τότε θα δοξαστειτε. Έως τοτε προγράμμα Θεσσαλονίκης - ΣΥΡΙΖΑ - και ζιβάγκο απο τα παλιά... πολιτικοί παλαιας κοπής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.