Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Διευρυμένη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα με τη συμμετοχή Αγροτικών Συλλόγων όλης της χώρας

Στις 15/10/2017 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στη Λάρισα με τη
συμμετοχή Αγροτικών Συλλόγων όλης της χώρας. Στη συνεδρίαση αποτυπώθηκε η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος της ελληνικής περιφέρειας.
Μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η αλλαγή του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος των αγροτών έρχεται και μια κακή παραγωγική χρονιά με πτώση των τιμών σε όλα σχεδόν τα προϊόντα φυτικής και ζωικής παραγωγής με αποτέλεσμα το 2017 να βυθιστεί η ελληνική ύπαιθρος ακόμα περισσότερο στην μεγάλη οικονομική κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.
Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα με διαμαρτυρίες, κινητοποιήσεις αλλά και περιφερειακές συσκέψεις των Αγροτικών Συλλόγων ώστε να οργανωθεί καλύτερα ο αγροτικός κόσμος και να επιλέξει τις μορφές του αγώνα από εδώ και πέρα.
Η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του Δήμου Αμυνταίου Kρητικού Διαμάντω, μετά τη συμμετοχή της στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, συγκάλεσε Διοικητικό Συμβούλιο στις 17/10/2017 και ομόφωνα το ΔΣ αποφάσισε τα εξής:
1) Τη συμμετοχή του στην περιφερειακή σύσκεψη  Αγροτικών Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στο Άργος Ορεστικό στις 12/11/2017.
2) Την ενημέρωση όλων των αγροτών της περιοχής Αμυνταίου.

3) Την οργάνωση και συμμετοχή του Αγροτικού Συλλόγου σε διαμαρτυρίες αγροτών όπου και με όποια μορφή αποφασίζονται.-

Για το ΔΣ Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου
Διαμαντούλα Κρητικού:      Πρόεδρος                       Περικλής Μαζιτζής :            Αντιπρόεδρος                  Πολύδωρος Ανδρεάδης:       Γραμματέας                      Χρήστος Σονιάδης:               Ταμίας         
Δημοσθένης Ζουρνατζίδης: Μέλος  

Για την Ελεγκτική Επιτροπή Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου
Γεώργιος Κοσμίδης :             Προϊστάμενος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.