Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη στο Αμύνταιο με θέμα: "ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου: Αδιέξοδα και η εξέλιξή του" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, 15 Νοεμβρίου 2017, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Κέντρου Φυσικής  Ιατρικής &
Αποκατάστασης Αμυνταίου (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.), σύσκεψη με θέμα «ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου: Αδιέξοδα και η εξέλιξή του»,  την οποία διοργάνωσε ο δήμος Αμυνταίου και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων, το προσωπικό του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ., ασθενείς με κινητικά προβλήματα και πολύς κόσμος.
Στη σύσκεψη ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις, συγκινητικές ιστορίες από ανθρώπους  με κινητικά προβλήματα, που φιλοξενήθηκαν  του Κέντρου Αποκατάστασης και  τους συνοδούς τους, αλλά και κραυγές αγωνίας για το μέλλον του Κέντρου, από μερίδα του προσωπικού.
Στην λειτουργία του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. αναφέρθηκε στην εισήγησή της η Φυσίατρος Αγγελική Σταυριανού, καθώς και στις μεγάλες δυνατότητες που προσφέρουν οι κτιριακές εγκαταστάσεις του και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός του.

Όλοι οι ομιλητές στην χθεσινή σύσκεψη, τόνισαν την αναγκαιότητα της συνέχισης της λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης καθώς και την ενίσχυση του με το αναγκαίο προσωπικό προς όφελος του πολίτη.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν: Ο αιδεσιμότατος αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Τοπάλης ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη Φλώρινης, Πρεσπών & Εορδαίας, ο Αλεξανδρής Ρούσης αντιπεριφερειάρχης Υγείας, ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, ο Γιώργος Αντωνιάδης περιφερειακός σύμβουλος, ο Γιώργος Χιωτίδης προσωρινός διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας, ο Κούτσιανος Βασίλης από την ΑμεΑ Δυτ. Μακεδονίας, η Θεοδώρα Ηλία από τον σύλλογο ΑμεΑ Αμυνταίου, ο Γεώργιος Αυγουστίδης, εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών (Παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης), ο Αναστάσιος Λοβάτσης εκ μέρους της ΔΕΗ, κλπ..
Δεν προσήλθαν, αν και είχαν προσκληθεί, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και οι βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας (Ο βουλευτής Κώστας Σέλτσας απέστειλε επιστολή εξηγώντας τους λόγους της απουσίας του).
Δείτε στο βίντεο που ακλουθεί εκτεταμένα αποσπάσματα από τη χθεσινή σύσκεψη.-





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.