.

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Διορία τριών ημερών δίνουν οι κάτοικοι Αχλάδας στα λιγνιτωρυχεία μετά από γενική συνέλευση των κατοίκων

Την Κυριακή το απόγευμα 29-11-2015 στο ”Κέντρο Νεότητας" της Τ.Κ. Αχλάδας πραγματοποιήθηκε λαϊκή συνέλευση των κατοίκων . Το μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν η απόλυση και διαθεσιμότητα των εργαζόμενων Αχλαδιωτών.

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για την κοινωφελή εργασία

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας σας γνωστοποεί ότι αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ. Να υπενθυμίσουμε ότι η πρόσκληση αφορά 19.101 θέσεις εργασίας σε φορείς του δημοσίου με σύμβαση 5 μηνών.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών κατασκευών, στις 02.12.2015, ημέρα Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου στα παρακάτω διαστήματα:

Ψήφισμα διαμαρτυρίας των κληρικών της Ι.Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κατά του υπό ψήφιση νομοσχεδίου περί «ελεύθερης συμβίωσης»

 Σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στὸν Ἱερὸ Ναὸ Ἁγίου Νικολάου πόλεως Φλωρίνης Ἱερατικὸ Συνέδριο τῶν κληρικῶν τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπῶν καὶ Ἑορδαίας, ὑπὸ τὴν προεδρία τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Θεοκλήτου.

Συγχαρητήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μας, για τη Φλώρινα, η μεγάλη επιτυχία του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας, που έλαβε «το μεγάλο βραβείο» στον 2ο  πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «η ιστορία του σχολείου μου».

Προμήθεια 10.000 εμβολίων ως πρώτο μέτρο πρόληψης για την αντιμετώπιση της οζώδους δερματίτιδας από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Στην κατάμεστη αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου εκδήλωση για την οζώδη δερματίτιδα των βοοειδών.

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

10ήμερη προετοιμασία για τον Α. Ο. Φλώρινας στην Slovenia

Την Τρίτη 1/12/15 αναχωρεί για την PLANICA της  Σλοβενίας 6μελής αποστολή, αθλητών  του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας και του ΕΟΣ Μετσόβου, με σκοπό την 10ήμερη προετοιμασία στο Χιόνι, σε  πίστες Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Νέα διοίκηση στον πολιτιστικό σύλλογο εργαζομένων ΔΕΗ Ν. Φλώρινας


Νέα διοίκηση του Ε.Κ. Φλώρινας

Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, η νέα Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας που προήλθε από τις αρχαιρεσίες στις 25 Νοεμβρίου 2015  και εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας, το οποίο  έχει ως εξής:

"Ρακοκάζανα 2015" στον Άγιο Παντελεήμονα δήμου Αμυνταίου (Μέρος 2ο)

Βίντεο & Φωτογραφίες
Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν και φέτος οι εκδηλώσεις  στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου με θέμα: "Ρακοκάζανα 2015", οι οποίες διοργανώθηκαν  από τον τοπικό  Πολιτιστικό Σύλλογο.

Ρακοκάζανα 2015 στον Άγιο Παντελεήμονα δήμου Αμυνταίου (Φωτορεπορτάζ)

Δείτε  φωτορεπορτάζ από τις σημερινές εκδηλώσεις στον Άγιο Παντελεήμονα με θέμα "Ρακοκάζανα

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Πρωτάθλημα χάντμπολ νεανίδων: Αμύντας - Φιλώτας ΠΑΣ 21 – 24

     Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το παιχνίδι μεταξύ της νέας γενιάς παικτριών των δύο ομάδων. Οι νεαρές αθλήτριες δεν απέδωσαν ιδιαίτερα ποιοτικό παιχνίδι όμως κράτησαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Καμαρώστε το...μέλλον της Ελλάδας

 Κοτρόνες την παιδική χαρά. Να σας χαίρονται οι γονείς σας παλικάρια μου.-

Το πανάρχαιο έθιμο του ανάμματος της φωτιάς θα αναβιώσει και φέτος στην Βεγόρα Αμυνταίου

Φωτό αρχείου
Τα ήθη και τα έθιμα ενός τόπου μαρτυρούν τις βαθύτερες ανησυχίες των ανθρώπων όπως αυτές αποτυπώθηκαν στο πέρασμα των χρόνων. Με έθιμα και παραδόσεις που έχουν τις ρίζες τους βαθιά πίσω στο χρόνο, ετοιμάζονται όλες οι περιοχές της Μακεδονίας να υποδεχτούν τη γέννηση του Χριστού και την πρώτη μέρα του νέου χρόνου

Η Τεχνητή Νοημοσύνη

Γράφει ο Βαγγέλης Τσούκας
Η Τεχνητή Νοημοσύνη ορίζεται ως ο κλάδος της επιστήμης της Πληροφορικής που επιχειρεί να αντιγράψει και να προσομοιώσει την ανθρώπινη νόηση, γνώση και συμπεριφορά.

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Ανακοίνωση της Ι.Μ. Φλώρινας με αφορμή τα γεγονότα, τα οποία συνέβησαν στη Ι.Μ. Μονὴ Ἁγίου Παντελεήμονος καὶ Ἁγίας Εὐβούλης

 Ἐξ ἀφορμῆς τῶν λυπηροτάτων γεγονότων, τὰ ὁποῖα συνέβησαν εἰς τὴν Ἱερὰν Μονὴν Ἁγίου Παντελεήμονος καὶ Ἁγίας Εὐβούλης ἡ Ἱερὰ Μητρόπολίς μας ἀνακοινώνει σχετικῶς τὰ ἑξῆς.

Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας

Το Σωματείο με την επωνυμία «Εργοταξιακό  Σωματείο Εργαζομένων Εργατοτεχνιτών Μεταλλεργατών και Μεταλλικών Κατασκευών στα Λιγνιτωρυχεία

Το πανάρχαιο έθιμο του ανάμματος φωτιών «Τσίρι Βάρβαρα» θα αναβιώσει και φέτος στο Αμύνταιο

Το πανάρχαιο έθιμο του ανάμματος φωτιών «Τσίρι Βάρβαρα» θα αναβιώσει και φέτος την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 στο Αμύνταιο.

Τακτική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας

 Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011), στις 02 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 16:00΄ μμ., σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ειδική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας

 Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.

Μπάσκετ Ανδρών: Δύσκολο η Αποστολή του Αίαντα στην Κοζάνη

Την Κυριακή (29/11 στις 19:00 ) ο Αίαντας Αμυνταίου φιλοξενείται στην Κοζάνη από Λασσάνη, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ.

To Σάββατο (28/11) συντονιστείτε στο Ράδιο Αμύνταιο 91,2FM και την εκπομπή ''ΕΠΙΚΑΙΡΑ''

Αυτό το Σάββατο (28/11) καλεσμένος της εκπομπής ''ΕΠΙΚΑΙΡΑ'' του φιλολόγου Γιώργου Θεοχαρίδη (10:00 - 11:30), ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και οικονομολόγος ΑΠΘ  Ιορδάνης Μπάντης, με τον

Διοργάνωση Προσφοράς αγάπης & αλληλεγγύης από την Δ.Κ. Φλώρινας

Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας διοργανώνει και για το έτος 2015 «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» με σκοπό τη στήριξη συμπολιτών μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Χάντμπολ Ανδρών: Για το Απόλυτο στην Άρτα ο Αμύντας

Την Κυριακή (29/11 στις 12:00) οι παίκτες του Αμύντα αντιμετωπίζουν στην Άρτα την τοπική Άνω Πόλη, με στόχο να διατηρήσουν το απόλυτο, πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Φαίακα Κέρκυρας.

Δράσεις του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Φλώρινας ενόψει της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών, συμμετέχοντας στις δράσεις με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών πραγματοποίησε σειρά εκδηλώσεων με θέμα την έμφυλη βία.

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

O ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας ανέλαβε πρωτοβουλία για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (γάλα, εμφιαλωμένο νερό ο, είδη υγιεινής για άνδρες και γυναίκες, pampers βρεφικές και παιδικές τροφές, τρόφιμα, αδιάβροχα, ομπρέλες κλπ) για τους πρόσφυγες.

Συνέντευξη τύπου για τη τηλεθέρμανση Φλώρινας


 Συνέντευξη τύπου για την πορεία του έργου της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας, παραχώρησε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΦ.

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών του Ε.Κ.Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, οι αρχαιρεσίες του ΕΚΦ. 
Στις εκλογές προσήλθαν και ψήφισαν 66 αντιπρόσωποι.
Από αυτά έλαβαν για Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή:

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Συνέντευξη τύπου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας

Συνέντευξη τύπου σχετικά με τα αποτελέσματα των συναντήσεων που πραγματοποίησε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας

Υπό την προεδρία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κας Μούσιου-Μυλωνά Όλγας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο με δεκαεφτά θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

Παραλαβή ασθενοφόρων στο νοσοκομείο Φλώρινας

Παραλαβή πέντε νέων υπερσύγχρονων ασθενοφόρων έγινε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Φλώρινας, παρουσία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρου Καρυπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Σταύρου Γιαννακίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου

Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο της ομάδας Πετοσφαίρισης του Αριστέα Φιλώτα

Εκδόθηκε και κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες το ημερολόγιο της ομάδας Πετοσφαίρισης του Αριστέα Φιλώτα για το 2016.
Το ημερολόγιο Είναι πρακτικό, εύχρηστο και καλαίσθητο και περιέχει ομαδικές φωτογραφίες απ΄ όλα τα ηλικιακά τμήματα βόλλευ του συλλόγου.

Ρακοκάζανα 2015 στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα σας προσκαλεί και φέτος στα Ρακοκάζανα 2015, που θα γίνουν την Κυριακή

Λεηλασία και εκμετάλλευση στην Τ.Κ. Αχλάδας από τα λιγνιτωρυχεία

Συνέχεια στην ‘’καταδίκη’’ με 6 απολύσεις αυτή τη φορά δίνουν τα Λιγνιτωρυχεία, καθώς την Δευτέρα (23-11-2015) ανακοίνωσαν τις απολύσεις, χωρίς καμία περεταίρω εξήγηση.

Ο δήμος Φλώρινας καλεί φορείς & πολίτες , να υποβάλλουν προτάσεις για τις φετινές εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Χειμώνας 2015-2016»

Ο Δήμος Φλώρινας και το Νομικό Πρόσωπο αυτού υλοποιούν κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων σειρά εκδηλώσεων καλλιτεχνικού περιεχομένου, η οποία για το έτος 2015 θα διαρκέσει από τις 14 Δεκεμβρίου 2015 έως και τις 06 Ιανουαρίου 2016, με σκοπό την ανάδειξη της πόλης σε πόλο έλξης επισκεπτών.

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Ποδοσφαιρικός αγώνας Φιλώτα- Δόξας Δράμας για το πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής


Συζήτηση στα πλαίσια του ημιώρου των ερωτήσεων στην χθεσινή 27η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου


 Η παραμονή στρατιωτικών μονάδων στο Αμύνταιο, η διανομή δημοτικών εκτάσεων στη Βεγόρα, η κατεδάφιση εκκλησίας στον Άγιο Παντελεήμονα, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν στο ημίωρο των ερωτήσεων στην χθεσινή (23 Νοεμβρίου 2015) συνεδρίαση του   δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου.

Υπενθύμιση του Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας, για τις ρυθμίσεις αποφυγής υψηλού προστίμου, σχετικά με τον εκπρόθεσμο τεχνικό έλεγχο οχημάτων

Στο πλαίσιο των μεταβατικών ευνοϊκών  ρυθμίσεων που ισχύουν για όσους ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν καταστεί εκπρόθεσμοι από την καταληκτική ημερομηνία Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ) και  προκειμένου οι ιδιοκτήτες οχημάτων να έχουν τη δυνατότητα αποφυγής του

Ενδιαφέρουσα η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου για την ημέρα εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (BINTEO)

Με πρωτοβουλία του συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε χθες εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο, με θέμα ''Ένα πρόβλημα -Πολλές όψεις'',  στα πλαίσια του εορτασμού της 25ης Νοεμβρίου ως ημέρα κατά της βίας κατά των Γυναικών, σε συνεργασία με το κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Φλώρινας.

Επανάσταση -Μέρος 2ο: Η επόμενη ταινία από την Κινηματογραφική Λέσχη Φλώρινας

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11: 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11: 17:30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 30/11: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 1/12: 21.00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς

Λειτουργία ξύλινου χωριού στη Φλώρινα

Το «Ξύλινο Χωριό» θα λειτουργήσει για ακόμα μία χρονιά στην πόλη της Φλώρινας, στο χώρο της πλατείας Γεωργίου Μόδη, κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πραγματοποιήθηκε Λαϊκή Συνέλευση στη Τ.Κ. Μανιακίου δήμου Αμυνταίου

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Τ.Κ. Μανιακίου Λαϊκή Συνέλευση παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδη Κωνσταντίνου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μωυσιάδη Κωνσταντίνου, των Αντιδημάρχων κ. Δελληγιαννίδη

Συζήτηση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου για μεταφορά της κεραίας Cosmote από την Τ.Κ. Λεβαίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεταφορά της κεραίας της Cosmote ήταν ένα από τα θέματα συζητήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυντάιου.

Διανομή Πορτοκαλιών και Ακτινιδίων από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, τις ώρες 09:00 με 14:00, ο Δήμος Αμυνταίου θα προβεί στην διανομή ποσοτήτων πορτοκαλιών και ακτινιδίων, από χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που βρίσκεται στην είσοδο του Δημαρχείου.

Κατεδάφισαν το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο  του δήμου Αμυνταίου ο πρόεδρος της Τ. Κ. Αγίου Παντελεήμονα Κλήμης Μπούκτσης κατήγγειλε πως κατεδάφισαν το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στο μοναστήρι του  Ι.Μ. Αγίου Παντελεήμονα και Ευβούλης.

Μπάσκετ: Νέα Ήττα για τον Αίαντα Αμυνταίου

Την πρώτη εντός έδρας ήττα με 63-71, γνώρισε ο Αίαντας Αμυνταίου από τον ψυχωμένο Φοίνικα Πτολεμαΐδας, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Εκπαιδευτική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού

                                   Από τους μαθητές του Ολοήμερου 
                           Νηπιαγωγείου Βεύης και του Ολοήμερου
                                                      Τμήματος του Δημοτικού 
                                                        Σχολείου Κάτω Κλεινών 
Η 20η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, καθώς στις 20 Νοεμβρίου του 1989 η παγκόσμια κοινότητα δεσμεύτηκε να προστατεύει τα δικαιώματα των παιδιών με την υιοθέτηση της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής στο Πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες έτους 2015

Σας ενημερώνουμε ότι η υποδοχή και ηλεκτρονική συμπλήρωση των αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων παροχών στο Πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες έτους 2015, μέσω on- line

Διανομή Πορτοκαλιών και Ακτινιδίων από τον Δήμο Φλώρινας

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, o Δήμος Φλώρινας θα προβεί στη διανομή πορτοκαλιών και ακτινιδίων μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Φλώρινας που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε αποστολή βοήθειας στην Ειδομένη

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην Αποστολή Βοήθειας και Αλληλεγγύης του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Κοζάνης “Ιωάννης Τράντας” και του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Ανακοίνωση στήριξης του συλλόγου τεχνικών υπάλληλων Ελλάδος (Σ.Τ.Υ.Ε.) παράρτημα N. Φλώρινας

Το προεδρείο του συλλόγου τεχνικών υπάλληλων Ελλάδος (Σ.Τ.Υ.Ε.) παράρτημα N. Φλώρινας θέλει να εκφράσει την  αγωνιά των εργαζομένων αλλά και των οικογενειών τους για τα ακούσματα των τελευταίων ήμερων πως θα κλείσει το ορυχείο Αχλάδας αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με την ΔΕΗ ΑΕ.