Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τα προβλήματα των Πετρών τέθηκαν προς συζήτηση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου από τον πρόεδρο της Τ.Κ.

Δείτε σχετικό βίντεο
Τρία θέματα της τοπικής κοινότητας Πετρών, τα οποία χρονίζουν, έθεσε προς συζήτηση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου ο πρόεδρος της Γρηγόριος Κυριακόπουλος.

1. Την  εκμετάλλευση του αρχαιολογικού χώρου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
2. Την  επιστροφή των εικόνων της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Πετρών, οι οποίες φυλάσσονται στη 16η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στην Καστοριά και
3. Τη σωτηρία της λίμνης των Πετρών η οποία έχει μετατραπεί σε βούρκο.

Και τα τρία θέματα αφορούν ευρύτερα τον δήμο Αμυνταίου γιατί έχουν σχέση με το περιβάλλον,  τη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και με την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Το περί ου ο λόγος μηχάνημα κοπής καλαμιών.Κόστισε περί τα 380.000 ευρώ και το μόνο που θυμούνται οι κάτοικοι των Πετρών, ήταν τα χλιδάτα εγκαίνια.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης στην απάντηση προς τον πρόεδρο της Τ.Κ. Πετρών, μεταξύ άλλων, τόνισε την πλήρη ακαταλληλότητα του μηχανήματος κοπής καλαμιών, το οποίο σαπίζει χρόνια τώρα στις όχθες της λίμνης Πετρών.

Δείτε αναλυτικά τη συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί.- 


4 σχόλια:

  1. Ο κ. πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πετρών,τόσα χρόνια με την προηγούμενη δημοτική αρχή,που ήταν εκλεγμένος και με τον συνδιασμό του κ.Ιωσηφίδη,δεν είχε αυτά τα προβλήματα;Γιατί δεν τα έθετε τριάμιση χρόνια;Μάλλον έχει ξεχάσει τον ρόλο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 380,000 ευρω μηχανημα και δεν κανει? εχει δει πως καθαριζουν καλαμια σε αλλα μερη της ελλαδας ο θεοδωριδης? μα απλες βαρκες και χορτοκοπτικα πλατης. και εμας δεν μας αρεσει δωρο 380,000 ευρω? Ας το πουληση αν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι ρε ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ αμελησες να λυσεις τα απο 20ετιας προβληματα του χωριου του κυριου προεδρου του συνδυασμου ΙΩΣΗΦΙΔΗ????Καταπελτης ησουν ΓΡΗΓΟΡΗ...ΜΠΡΑΒΟ οΑΛΕΚΟΣ θα σου δωσει συγηαρητηρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ΧΑΤΧΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΙΟΙ σου γραφουν ΓΡΗΓΟΡΗ αυτα που Θα απαγγειλεις...Αν εχουν ..ουμπαλα..ας κατεβουν οι ιδιοι στις εκλογες αρχηγοι...να δουνε ..ποσα απιδια χωραει ο σακκος τους ...κριμα ΓΡΗΓΟΡΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.