Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Οι Μάσκες έπεσαν..

Οι Μάσκες έπεσαν στη λαϊκή συνέλευση μελών της Θύελλας Φιλώτα  που έγινε την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου.
Είδαμε τους ένθερμους υποστηρικτές του νέου Δημάρχου Αμυνταίου που μέχρι πρότινος δεν είχαν ασχοληθεί με την ομάδα, να έχουν τον πρώτο λόγο, να κρίνουν και να επικρίνουν, χωρίς όμως να έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη.
Είδαμε να παρίσταται ο νέος Δήμαρχος με την κουστωδία του, ο οποίος δεν είναι καν μέλος της ομάδας μας καθώς δεν έχει διαθέσει το ευτελές ποσό των 20 ευρώ και όχι μόνο παραβρέθηκε αλλά έκρινε το Δ.Σ. της ομάδας, μας μίλησε για σωστή διαχείριση (όταν από την προηγούμενη θητεία του στον  δήμο, βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση)  τονίζοντας πως αν γίνει ένα σωστό διοικητικό συμβούλιο θα βοηθήσει και τότε και μόνο τότε η Θυελλα δεν έχει να φοβάται τίποτε..
Κ. Δήμαρχε, η προηγούμενη δημοτική αρχή, με την άνοδο της ομάδας στην Γ Εθνική, είχε δεσμευτεί για την διάθεση 15.000, στον νέο προϋπολογισμό του δήμου που κάνατε το ποσό αυτό δεν υπάρχει. απεναντίας δώσατε σαν νέα δημοτική αρχή στον ΕΡΜΗ Αμυνταίου που παίζει τοπικό..
Προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό της ομάδας, κ. Δήμαρχε αποχωρώ,αν είναι να κάντε όπως θέλετε και έχετε σχεδιάσει ένα «σωστό Δ.Σ.»αλλά  να δώσετε στο ταμείο της Θυελλας λεφτά όπως είπατε.. λεφτά όμως και όχι πολιτικά «ΘΑ» .
Εύχομαι αν και καθυστερημένα ο Αγιος Βασίλης να φέρει τους νέους Μάνατζερ..

Οκλαλιώτης Ανέστης 

6 σχόλια:

  1. ΡΕ Λ@ΜΟΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ! Ο ΟΚΛΑΛΙΩΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν εχει αναγκη ο οκλαλιωτης απο τη βοηθεια του δημου εχει τον ιωσηφιδη τους εταξε 20χιλιαρικα προεκλογικα για να τα πληρωσει ο επομενος δημαρχος αν ηθελε να βοηθεισει τη θυελα και και τα λαμογια τους κολυτους του ας επερνε αυτος την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ρε παιδια τι ειναι ο εκαστοτε δημαρχος να μοιραζει χρηματα στα οποια αρπαχτικα της καθε ομαδας ειτε αμυντας λεγετε η θυελα αν δεν εχουν δυνατοτητα να κρατηθουν να πεσουν εδω ο ΑΡΗΣ δεν μπορεσε να κρατηθει στη Β ας ειμαστε ρεαλιστες με πορδες αυγα δεν βαφονται αντε καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοραει μασκα ο Οκλαλιωτης????Η ετσι βγαινει παντα στις φωτογραφιες??/ΜΠΡΡΡΡΡ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Φιλωτιανοι εκεινος ο πλουσιος-χουβαρδας Ιωσηφιδης..τι εγινε????Ειναι και κολητος με τον Οκλαλιωτη...Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oκλαλιώτης είναι ...ό,τι θέλει λέει!!!Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!!!
    Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
    Χαριτίδης Ευθύμιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.