Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Ενδιαφέρουσα η ενημέρωση σχετικά με την ανάπτυξη ταυτότητας (branding) του ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

 

Πραγματοποιήθηκε χθες, 05 Απριλίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, ενημέρωση  σχετικά με την ανάπτυξη ταυτότητας (branding)

του ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Αμυνταίου,του οποίου δικαιούχος είναι ο δήμος Αμυνταίου και συνδικαιούχος το Επιμελητήριο Φλώρινας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας  Σαπαλίδης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στον πρώην δήμαρχο Αμυνταίου κ. Κώστα Θεοδωρίδη, τον πρόεδρο του συλλόγου εμπόρων Αμυνταίου κ. Δημήτρη Νάντση και το διοικητικό του συμβούλιο, τον δήμαρχο Αμυνταίου κ. Άνθιμο Μπιτάκη, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου, και τους μηχανικούς για την στήριξη που παρείχαν και  παρέχουν στο έργο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου, ενός έργου  χρηματοδοτούμενου εξ’ ολοκλήρου, που ξεπερνά το ποσό του 1.100.000 ευρώ, το οποίο έχει σκοπό να φτιάξει εμπορικούς δρόμους.  Συνεχίζοντας ο κ. Σαπαλίδης τόνισε ότι είναι πολύ κοντά στη δημοπράτηση του έργου, ενός έργου το οποίο θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στην εμπορική κίνηση του Αμυνταίου.

Ο δήμαρχος Αμυνταίου από την πλευρά του τόνισε τη σημασία του έργου, το οποίο θα «κουμπώσει» στο ήδη δημοπρατούμενο από το δήμο έργο της ανάπλασης του κέντρου, αξίας 1.500.000ευρώ, το οποίο θα αλλάξει  την όψη του Αμυνταίου και το οποίο θα προσδώσει ένα θετικό πρόσημο στο τουριστικό προϊόν που θέλει να προβάλει ο δήμος.

Ο κ. Βασίλειος Μπλέσιος, υπεύθυνος  Μάρκετιγκ, στη συνέχεια παρουσίασε το marketing plan του Open Mal Αμυνταίου, το οποίο συνοψίζεται σε έξη μεγάλα κεφάλαια, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε από το βίντεο που ακολουθεί.

 Η κ. Παρασκευή Δάντση, από την πλευρά του Επιμελητηρίου  Φλώρινας, είπε πως το Επιμελητήριο εκτελεί αυτή τη στιγμή τέσσερα υποέργα   εκ των οποίων  τα τρία τρέχουν και μένει να γίνει ο διαγωνισμός για να τρέξει και το τέταρτο. Στη συνέχεια παρουσίασε την πρότασή της για  τα καταστήματα, την οποία μπορείτε να  παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

 Οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας, ανέλυσαν την μελέτη στοχευμένων παρεμβάσεων αναβάθμισης της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και οργάνωσης της οικονομικής δραστηριότητας, που αναπτύσσεται εντός της περιοχής Αμυνταίου. Για αναλυτικότερη παρουσίαση δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ακολούθησαν στοχευμένες ερωτήσεις από την πλευρά του κοινού-στην πλειοψηφία εμπόρων, γεγονός που δείχνει το ενδιαφέρον αλλά και  την αγωνία  τους  για  επόμενη μέρα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο. 

 

 









2 σχόλια:

  1. Καλός να γίνει ότι γίνει,η ανάπλαση όμως του Αμυνταίου πρέπει να αλλάξει ύφος και να στοχεύσει στο αμπέλι, στο οινοποιείο, στο κρασί,οι τυχών επισκέπτες των οινοποιείων,που μόνο αυτούς έχουμε αυτήν την στιγμή,να έχουν λόγο να μπουν στην πόλη του Αμυνταίου. Η ανάπλαση που πάει να γίνει δεν εναρμονίζετε με κάτι τέτοιο. Μια ακόμα τσιμεντούπολη δεν θα κάνει την διαφορά.
    Φροντίστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στα σχέδια πριν να είναι πολλή αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαζι με την ελευση των υδροπλανων ,μας δουλευουν ψιλο γαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.