Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Συναντήσεις του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με φορείς της πόλης



1.-Με αφορμή το φημολογούμενο κλείσιμο δύο τμημάτων της Φλώρινας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου με τη Διευθύντρια
της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας Φλώρινας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κα Παρασκευή Μητλιάγκα.
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνάντησης, η κα Μητλιάγκα ενημέρωσε πλήρως τον Αντιπεριφερειάρχη για την κατάσταση και παράλληλα ανέλυσε τα πλεονεκτήματα των τμημάτων της Φλώρινας (υποδομές, προγράμματα σπουδών και μεταπτυχιακού, συμμετοχή σε διασυνοριακά και ευρωπαϊκά προγράμματα κ.ά.).
Αυτό που συμφωνήθηκε ήταν η κοινή δράση Περιφέρειας και ΤΕΙ και θα ακολουθήσουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις, σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους φορείς της Φλώρινας. 
 2.-Με τον πρόεδρο και μέλη του Σωματείου Παραγωγών νομού Φλώρινας συναντήθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης.
Οι παραγωγοί εξέφρασαν παράπονα για φαινόμενα παρεμπορίου που παρατηρούνται στη λαϊκή αγορά της Φλώρινας και επιφέρουν πλήγμα, τόσο στην οικονομία, όσο και στην αξιοπιστία των προϊόντων τους έναντι των καταναλωτών.
Ο κ. Ηλιάδης, γνώστης του θέματος μέσα και από δημοσιεύματα και καταγγελίες, ενημερώθηκε για όλες τις λεπτομέρειες και διαβεβαίωσε πως θα προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.