Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Εκμίσθωση τουριστικού περιπτέρου Αγίου Παντελεήμονα και αναψυκτηρίου στα Πευκάκια Αμυνταίου

Δημοσιεύουμε το από 26 Μαρτίου 2012 δελτίο τύπου του δήμου Αμυνταίου, το οποίο αναφέρεται στην εκμίσθωση των δύο τουριστικών περιπτέρων που έχει στη κατοχή του,
με την επισήμανση ότι πρώτοι εμείς δημοσιεύσαμε την είδηση αυτή  την 22 Μαρτίου 2012 με παραπομπές στους όρους δημοπρασίας.

Στην εκμίσθωση δύο ακινήτων, του τουριστικού περιπτέρου του Αγίου Παντελεήμονα και του ζυθεστιατορίου – αναψυκτηρίου στα Πευκάκια Αμυνταίου, προχωράει ο Δήμος Αμυνταίου με τη διαδικασία της φανερής και πλειοδοτικής δημοπρασίας, που θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής.

Η πρώτη δημοπρασία, που αφορά το Τουριστικό Περίπτερο που βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10:00 και 10:30, στις 3 Απριλίου 2012. Ως κατώτατο όριο του μισθώματος έχει οριστεί το ποσό των 1.200 € μηνιαίως.

Η επόμενη δημοπρασία, που αφορά το Ζυθεστιατόριο – Αναψυκτήριο του Άλσους Αμυνταίου «Πευκάκια» που βρίσκεται επί της οδού Αν. Παπανδρέου, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα μεταξύ 12:00 και 12:30. Ως κατώτατο όριο του μισθώματος έχει οριστεί το ποσό των 600 € μηνιαίως.

Σύμφωνα με τους όρους των δημοπρασιών δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, αλλά σε περίπτωση ίσης μηνιαίας προσφοράς θα προτιμηθούν δημότες ή μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αμυνταίου.

Η διάρκεια εκμίσθωσης του κάθε ακινήτου είναι 12 χρόνια με δυνατότητα επέκτασης στα 15 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.