Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας: Ανεύρεση ναρκωτικών σε λεωφορείο


Χθές (18-12-2012) το απόγευμα, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής σε συνεργασία με υπαλλήλους του τελωνείου Κρυσταλλοπηγής, βρήκαν σε λεωφορείο μία συσκευασία που περιείχε κάνναβη.

Συγκεκριμένα μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε λεωφορείο, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα – Θεσσαλονίκη, βρέθηκε σε αυτό και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους διακοσίων πενήντα έξι (256) γραμμαρίων.

  Εξάλλου χθες (18-12-2012) το απόγευμα, αστυνομικοί της Β’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, εντόπισαν 29χρονο αλλοδαπό ο οποίος αποπειράθηκε να εισάγει ναρκωτικά στη χώρα.
Ειδικότερα στα πλαίσια στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτροπή εισόδου ναρκωτικών στη χώρα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα – Θεσσαλονίκη. Ο 29χρονος που επέβαινε στο λεωφορείο αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο του, εγκατέλειψε ένα σάκο που περιείχε οκτακόσια σαράντα (840) γραμμάρια κάνναβης και τράπηκε σε φυγή προς το Αλβανικό έδαφος, διαφεύγοντας τη σύλληψη.
Ο 29χρονος συνελήφθη από Αλβανούς Αστυνομικούς, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρυσταλλοπηγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.