Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τα ίδια Παντελάκη μου…



Διαβάζω στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Έθνος» με ημερομηνία 20.1.2.2012, άρθρο με τίτλο «Σύγκρουση για τις αλλαγές στις Εφορίες»

«Σύγκρουση» εντός των τειχών της κυβέρνησης, μία μέρα μετά τη σύσκεψη των αρχηγών, προκάλεσε η χθεσινή αιφνιδιαστική απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, να «καθαιρέσει» 164 διευθυντικά στελέχη του φοροελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού. Σφοδρή ήταν η αντίδραση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που έθεσαν άμεσα «βέτο».

Στη συνέχεια αναφέρει:

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 80% των στελεχών που βάσει της απόφασης λαμβάνει θέσεις-κλειδιά προέρχεται από τη ΔΑΚΕ, ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις υπαλλήλων που έχουν υποπέσει σε σοβαρά παραπτώματα..

Καλά, μέχρι  χθες δεν έλεγαν τα κόμματα που συγκυβερνούν ότι θα υπάρχει διαφάνεια, αξιοκρατία και…πράσινα άλογα; Με το που πήραμε το δάνειο ξαναρχίσαμε τα… καραγκιοζλίκια: Τουτέστιν το βόλεμα των ημετέρων,αυτές τις πρακτικές δηλαδή, που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού και που στο κάτω-κάτω τις έχει καταδικάσει ο Ελληνικός λαός;

Τελικά: «Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.