Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τεχνικές Διαπραγμάτευσης από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Αμύνταιο



Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εισήγηση παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των εργασιών του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου από τον Επίκουρο Καθηγητή Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Πανεπιστημίου
Αιγαίου, κ. Θεόδωρο Κουτρούκη, με θέμα «Τεχνικές Διαπραγμάτευσης». Ο κ. Κουτρούκης αναφέρθηκε σε τεχνικές ανάλυσης της κατάστασης, προετοιμασίας και εφαρμογής της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, όπως επίσης και σε εργαλεία διαπραγμάτευσης. Σημαντικό επίσης στοιχείο της εισήγησής του ήταν η αναφορά σε παραδείγματα επίλυσης διαφορών μέσω διαπραγμάτευσης.
Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο έχει 110 εγγεγραμμένους φοιτητές, ωστόσο τις εισηγήσεις παρακολουθούν κάθε εβδομάδα περισσότεροι από 150 συμπολίτες μας. Πρόκειται δηλαδή για μία ιδιαίτερα αξιόλογη πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμυνταίου, που αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία του Δήμου Αμυνταίου και συμβάλει στην ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων όσων συμπολιτών μας επιθυμούν να συμμετέχουν στις εργασίες του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.