Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισοδιακή η χθεσινή 20η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου- Οι παραιτήσεις ήταν «σικέ»



 Δείτε σχετικό βίντεο
Πραγματοποιήθηκε χθες, 26 Σεπτεμβρίου 2013, η 20η  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν πολλά θέματα όπως οι απαλλοτριώσεις της ΔΕΗ σε Κλειδί και Λεβαία, η ανάγκη της ΔΕΤΕΠΑ για
δάνειο 1.800.000ευρώ προκειμένου να ολοκληρώσει την επέκταση της τηλεθέρμανσης, θέματα καθαριότητας της πόλης, ο βιολογικός καθαρισμός των λυμάτων στις Τ.Κ. του πρώην δήμου Φιλώτα, η διέλευση του αγωγού ΤΑΠ από τον δήμο Αμυνταίου, η έλλειψη γιατρού στη Τ.Κ. Ξινού Νερού η κυρίως συζήτηση όμως επικεντρώθηκε στο θέμα της παραίτηση των δημοτικών συμβούλων, κατά τη συνεδρίαση της 19 Αυγούστου 2013.
Η συζήτηση είχε και  έντονο προεκλογικό χαρακτήρα αφού ο δήμαρχος, για να δικαιολογήσει την μη αποδοχή της παραίτησης των δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, απαρίθμησε αναλυτικά, δεκάδες έργα που έγιναν ή πρόκειται να γίνουν, τα οποία αγγίζουν  το ποσό των 60.000.000ευρώ και τα οποία εάν δεν ψηφίζονταν από το δημοτικό συμβούλιο,όπως είπε, θα χάνονταν.
Τελικά δεν παραιτήθηκε κανείς και όλα «μέλι-γάλα».
Πάντως το μόνο παρήγορο από την όλη υπόθεση ήταν η παρουσία νέων παιδιών, πράγμα που σημαίνει πως οι νέοι μας ενδιαφέρονται για τα κοινά και ίσως μια μέρα τους δούμε στα έδρανα της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου.-   

   






1 σχόλιο:

  1. Γιαννης Σταιος οδοντιατροςπ.δημαρχος Αμυνταιου Ειχα μια αγωνια προχθες την πεμπτη 26.9.2013, μη τυχων, παραιτηθει η μειζονα Αντιπολιτευση? ομως ηρθη των περιστασεων και δεν δελεαστηκε,απο τη μεγαλυτερη καρεκλα που θα τιςχαριζε, η προσφυγη των προωρων εκλογων. Ετσι αισθανθηκα περηφανος,απο την ανιδιοτελη αποφαση, να ανεβει στα εδρανα και να στηριξει με ολες τις δυναμεις της τον Δημαρχο, στον αγωνα που δινει. πραγματι,αισθανθηκα μια ευφορια ψυχης, μια αναταση,μια επαρση και ειπα, τι μας λειπει. Και απαντησα. τιποτα δεν μας λειπει. Δεν ειναι Αριβιστες, ανθρωποι, που χρησιμοποιουν, οιονδηποτετροπο για να αναδειχθουν,δηλαδη,η ανηθικη ταση,να αναρριχηθει η αντιπολιτευση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.