Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του παραρτήματος Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας



Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  18 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη συναυλία των μαθητών του παραρτήματος Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας. Στη συναυλία
συμμετείχαν μαθητές από όλα τα τμήματα (κλασικό, μοντέρνο, παραδοσιακό, βυζαντινή μουσική) και ακουστήκαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα σε διάφορες γλώσσες.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν δύο μαθήτριες του Ωδείου για τις διακρίσεις τους στον διεθνή διαγωνισμό – φεστιβάλ EZERSKY BISERI ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην πόλη Strouga της FYROM το Σεπτέμβριο του 2013. Πρόκειται για την Ειρήνη Στάιου, Γ΄ θέση στην κατηγορία κλασική μουσική-τραγούδι (σόλο) και για την Ευμορφία Γεωργιάδου, Γ’ θέση στην κατηγορία παραδοσιακή μουσική-τραγούδι (σόλο). Το Ωδείο συγχαίρει τόσο τα δύο κορίτσια για τις διακρίσεις που πέτυχαν όσο και την καθηγήτρια τους στο τραγούδι κα Ξένια Τσαβκοπούλου.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους καθηγητές τους που με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση απέδειξαν για ακόμη μια φορά τη συστηματική προσπάθεια και δουλειά που πραγματοποιείται στο Ωδείο μας.



Ο Διευθυντής του Παραρτήματος Αμυνταίου

                  Ιωάννης Παυλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.