Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Φιλώτας Μ.Π.Σ.: Πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα στα ηλικιακά πρωταθλήματα χάντμπολ

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΩΝ: ΦιλώταςΜ.Π.Σ. - Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας 37-19
Στην δεύτερη αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος χάντμπολ ο Φιλώτας πήρε την νίκη κάνοντας το 2/2 απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας,φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα του και επιβάλλοντας γρήγορο ρυθμό προσφέροντας ένα όμορφο
θέαμα. Η πολλή καλή άμυνα και οι πολλές επιλογές στον επιθετικό τομέα για τον Φιλώτα ήταν κύριο όπλο για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολύ καλός ο Παπαδόπουλος Π., ο Ράντογλου Σ. και ο Ζαρογιάννης Ι. για τον Φιλώτα. Για την Φλώρινα διακρίθηκαν ο Βέρτος και ο Τριανταφύλλου.
  ΦιλώταςΜ.Π.Σ: Κιοσές) Μπεκιάρης Γ., Κιοσές Δ. (10), Τανίδης Τ., Παπαδόπουλος Π., Μουταφίδης Μ., Ράντογλου Σ.(9), Καλομηνίδης Δ.(5), Ζαρογιάννης Γ.(7), Πιχτράκης Ν.(6) ,Cullhaj M., Μαρκόπουλος Ε.
 Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας:(Βασίλειος) Γεωργιάδης Π.(1), Αλεξίου Κ., Βασιλειάδης Χ.(3), Τριανταφύλλου Χ., Βέρτος Ν.(6), Τραϊανόπουλος Ε.(4), Δήμου Α., Μάνος Π.(5)


ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΝΙ: ΑΟΑ Καστοριά-ΦιλώταςΜ.Π.Σ.(ΒΑ)24-08
Το τμήμα μίνι(ΒΑ) του Φιλώτα Μ.Π.Σ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Καστοριάς στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Χ.Δ.Υ.Μ., μια ήττα 24-08  η οποία ωστόσο άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Οι παίκτριες του Φιλώτα έχοντας όρεξη και διάθεση για το παιχνίδι έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία αλλά φάνηκε ότι δεν είχαν παραστάσεις από αγώνες και εμπειρία οπότε ήρθε το αποτέλεσμα χωρίς να απογοητεύσει την ομάδα μας. Ο προπονητής της ομάδας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις μικρές αθλήτριες καθώς σημασία έχει η συμμετοχή και η διασκέδαση σε τέτοιες ηλικίες. Οι λιλιπούτιες αθλήτριες ευχαριστήθηκαν τον αγώνα και υποσχέθηκαν πως θα προσπαθήσουν περισσότερο στον επόμενο αγώνα.
ΦιλώταςΜ.Π.Σ: (Δεληγιαννίδης Β.) Ζαρογιάννη Β., Σουμπάση Λ., Κυριακίδου Σ., Φυλάκη Α.(2), Τσαχάκη Α., Ταφάκη Ε.(2), Μαρκοπούλου Κ.(1), Τόρτοκα Α.(1), Καντζέλογλου Μ.(τ/φ), Ταφάκη Β. (Τ/Φ), Σαρράκη Α., Ανεστάκη Π.(2), Πιχτράκη Ε., Πουρπουλάκη Χ., Κιοσέ Κ.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΑΟΑ Καστοριά-ΦιλώταςΜ.Π.Σ.(ΒΑ)30-17
Η ομάδα παγκορασίδων(ΒΑ) του Φιλώτα Μ.Π.Σ ξεκίνησε κι αυτή τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Χ.Δ.Υ.Μ. με αντίπαλο την Καστοριά. Η ομάδα μας παρόλη την προσπάθεια που κατέβαλε κυρίως στην αρχή του παιχνιδιού ¨γνώρισε¨ την ήττα με  σκορ 30-17 απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πιο καλή στα σουτ από την περιφέρεια. Η ομάδα του Φιλώτα κάνοντας περισσότερες διεισδυτικές προσπάθειες είχε αρκετά εύστοχα σουτ αλλά ταυτόχρονα και αρκετά δοκάρια. Στην άμυνα η ομάδα μας ήταν πιο καλή και κράτησε τουλάχιστον στο α΄ ημίχρονο την διαφορά χαμηλά στο σκορ(16-11). Ξεκινώντας το β΄ ημίχρονο το σκορ δεν μεταβλήθηκε κατά πολύ αλλά μετά το 45ο λεπτό άρχισαν να φαίνονται τα σημάδια της κούρασης στα κορίτσια του Φιλώτα. Ο προπονητής του Φιλώτα δοκίμασε όλα τα κορίτσια σε διάφορες θέσεις βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον. Καλύτερες παίκτριες για την ομάδα του Φιλώτα (ΒΑ) ήταν οι Οκλαλιώτη Χ(6 γκολ) και Πουρπούρογλου Αλεξάνδρα (5 γκολ) καθώς και η τερματοφύλακας του Φιλώτα Κατσικαράκη Καλυψώ που πραγματοποίησε σημαντικές επεμβάσεις. Οι παίκτριες υποσχέθηκαν εντατικοποίηση και συνέπεια στις προπονήσεις έτσι ώστε να βελτιωθούν και να επιδιώξουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
ΦιλώταςΜ.Π.Σ: (Δεληγιαννίδης Β.) Πουρπούρογλου Α.(5), Κατσουπάκη Μ.(3), Κατσουπάκη Α.(1), Κατσικαράκη Κ.(Τ/Φ), Μορφίδου ρ.(Τ/Φ), Οκλαλιώτη Χ.(6), Κιοσέ κ.(1), Χαραλαμπίδου Χ.(1), Ταφάκη ε., Φυλάκη Α., Ζαρογιάννη Β., Κυριακίδου Σ.


ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΝΙ:Διγενής Ακρίτας-ΦιλώταςΜ.Π.Σ.(Κ)21-15
Ήττα απειρίας στην παρθενική τους εμφάνιση για τα μίνι κορίτσια του Φιλώτα Κ. Μ.Π.Σ. από την ομάδα του Διγενή Ακρίτα με σκορ 21-15 στον αγώνα που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Πτολεμαΐδας την Κυριακή 23/2/14. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αγώνας ο οποίος μέχρι το τελευταίο λεπτό κράτησε σε αγωνία την κερκίδα. Οι μικρές αθλήτριες του Φιλώτα Κ. έπαιξαν πολύ καλά δημιουργώντας πολύ καλές φάσεις και πετυχαίνοντας θεαματικά γκολ. Στη διάρκεια του παιχνιδιού το σκορ ήταν συνεχώς κοντά στα 2 γκολ διάφορα με τις φιλοξενούμενες να χάνουν στις λεπτομέρειες το ματς.
ΦιλώταςΜ.Π.Σ:(Κούπας Δ.) Γαργάνη Φ., Γκιόζη Ε., Δαρβάρη Κ., Δούμκου Ε., Δούμκου Κ., Ευραιμίδου Μ., Ιωάννου Ε., Καραγιάννη Φ., Καραντσέλα Φ., Μάντζη Δ., Παπά Μ., Σαμαρά Μ., Τσέκου Β., Τυρπίδου Ι.
ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Αρίων Πτολεμαΐδας - Φιλώτας Μ.Π.Σ.(Κ)36-09
Δύσκολο ξεκίνημα για τις παγκορασίδες του Φιλώτα Κ. Μ.Π.Σ. οι οποίες έχασαν με σκορ 36-9 από την ποιο έμπειρη ομάδα του Αρίωνα στον αγώνα που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Πτολεμαΐδας την Κυριακή 23/2/14. Στον πρώτο αγώνα για την φετινή σεζόν οι νεαρές αθλήτριες του Φιλώτα Κ έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και εν μέρη το κατάφεραν. Κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες επί 15 λεπτά κοίταξαν στα ίσια τον τριταθλητή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2012-13 αλλά τελικά κοντά στην λήξη ο Αριών έκανε την υπέρβαση και πηρέ κεφάλι με σκορ 12-7. Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση και το άγχος κατέβαλαν τις νεαρές αθλήτριες του Φιλώτα Κ. με αποτέλεσμα ο ποιο έμπειρος Αρίων να μεγαλώσει την διαφορά και να επιβάλει τον ρυθμό του μέχρι το τελικό 36-9.
ΦιλώταςΜ.Π.Σ:(Κούπας Δ.) Δούμκου Ο., Δρίλλη Μ., Ζαρίδου Β., Λιάκου Δ., Νικολάου Μ., Πασπάλη Ε., Πετσοπούλου Σ., Ρόμπε Ε., Ρόμπη Α.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες του, για τις αποδόσεις τους και τους συνιστά να χαίρονται τις νίκες τους αλλά και να μην απογοητεύονται εύκολα στις ήττες, αντίθετα να πεισμώνουν και με περισσότερη συστηματική δουλεία να πετυχαίνουν τους στόχους τους.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.