Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Χάντμπολ Ανδρών: Νέα αρχή με Φλώρινα για τον Αμύντα

Νέο ξεκίνημα θα επιχειρήσει η ανδρική ομάδα του Αμύντα, την Κυριακή 23/02 στην Φλώρινα, όπου στις 18:00 αντιμετωπίζει τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο, για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Στόχος των παικτών του Λευτέρη Ελευθεριάδη , είναι η νίκη που θα επαναφέρει τα χαμόγελα στην ομάδα, μετά το άτυχο αποτέλεσμα στην Άρτα και την ήττα με 32-24 από τον Πρωτέα.
Καθ΄ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, ο Έλληνας τεχνικός, έριξε το βάρος στο ψυχολογικό τομέα, εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητες των παικτών του, ενώ χαρακτήρισε το παιχνίδι στην Άρτα ως μια κακή παρένθεση, η οποία εν πολλοίς προήλθε από την παρατεταμένη αγωνιστική απραξία (γιορτές+αποχή διαιτητών), που διήρκησε 1,5 μήνα.
Ο παίκτης του Αμύντα Χρήστος Θωμαΐδης σχολίασε: « Η ομάδα θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο και να μην επηρεαστεί από τον αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ο κόσμος μας στηρίζει και ‘ μείς οφείλουμε να μην απογοητεύσουμε».-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.