Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Στη Μίκρα ο Αμύντας για το πρώτο παιχνίδι του μικρού τελικού

 Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχαρίδης
Σε Γολγοθά έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα  για τη γυναικεία ομάδα του Αμύντα , αφού μέσα σε διάστημα 3 μηνών οι τραυματισμοί των Κόρρα, Τσοτσουλάκη, Βαφειάδου και Ρακοπούλου
και οι ατυχείς συγκυρίες που έφεραν την πρόωρη αποχώρηση των Τσιομπάνου και Συζίνου ( η πρώτη παίκτρια αναχώρησε με έκτακτη άδεια για την Ρουμανία λόγω οικογενειακού προβλήματος, ενώ στην περίπτωση της δεύτερης υπήρξε κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας), αποδεκάτισαν σε σημαντικό βαθμό την ομάδα, η οποία την Κυριακή 27/4 στις 17:00 θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Μίκρας,  από τον περσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ, για το πρώτο παιχνίδι της σειράς -του μικρού τελικού- των πλει-οφ. Η  ομάδα που θα σημειώσει δύο νίκες θα καταλάβει την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Με δεδομένη την απουσία του τεχνικού Νίκου Γιώσκου, ο  οποίος από την αρχή των πλει-οφ αντιμετωπίζει πρόβλημα οσφυαλγίας και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.
Οι παίκτριες του υπηρεσιακού προπονητή Ιωάννη Παπακωνσταντίνου, θα παραταχθούν με σύνθεση ανάγκης και θα αγωνιστούν για την τιμή των όπλων απέναντι στο φαβορί της σειράς.

Στο στρατόπεδο του δικεφάλου του Βορρά υπάρχει κατήφεια, καθώς δεν κατάφερε για δεύτερη σερί χρονιά να διεκδικήσει το πρωτάθλημα,γνωρίζοντας -στον ημιτελικό- δύο διαδοχικές ήττες από την Νέα Ιωνία, η οποία την Κυριακή 27/4 στις 14:00 αναμετράται με την Αναγέννηση Άρτας για τον τίτλο του πρωταθλητή, σειρά που εξίσου θα κριθεί στις δυο νίκες.

Η παίκτρια του Αμύντα Φωτεινή Νούσια σχολίασε: « Ο ΠΑΟΚ είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος, όχι μόνο από πλευράς ονόματος αλλά και αγωνιστικής αξίας.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο και με δεδομένες τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζουμε εδώ και καιρό, οι γηπεδούχες έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη.
Εμείς δίχως άγχος, θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, το οποίο θέλουμε, τηρουμένων των αναλογιών, να συνοδευτεί και από μία αξιοπρεπή εμφάνιση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.