Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Συγχαρητήριο για τον πρύτανη του Α.Π.Θ. Περικλή Μήτκα

Ο εκλεκτός συμπατριώτης μας Περικλής Μήτκας, καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης, με την εκλογή του ως Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μας έκανε όλους τους Φλωρινιώτες περήφανους για άλλη μια φορά. 
 
Ο «δικός μας Περικλής», που από τα μαθητικά του χρόνια ήταν πάντα ο επάξιος κατακτητής της πρώτης θέσης, με τον προσωπικό του αγώνα, την σοβαρότητα και το σπάνιο ήθος του  ακολούθησε μια λαμπρή και αυτόφωτη επιστημονική πορεία και καταξιώθηκε στο διεθνές επιστημονικό στερέωμα.
Είμαστε τυχεροί που επέλεξε να προσφέρει στον τόπο του τις υπηρεσίες, τις γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία του. Είναι «τύχη αγαθή» και για την Φλώρινα η παρουσία του Περικλή Μήτκα σε μια τόσο κομβική θέση, γιατί είναι βέβαιο ότι θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις και την επιρροή του στις βέλτιστες εξελίξεις για τα Τμήματα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. του Δήμου μας.
Στον εξέχοντα Φλωρινιώτη και αγαπημένο φίλο των παιδικών μου χρόνων εύχομαι κάθε επιτυχία στο πολυσήμαντο έργο του και ευόδωση όλων των επιστημονικών και προσωπικών στόχων του. Να χαίρεται την οικογένειά του, την εκλεκτή σύζυγό του Σοφία και τα υπέροχα  παιδιά τους, κι όλοι εμείς που τον αγαπάμε να τον καμαρώνουμε πάντα ψηλά!

Από καρδιάς
Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

Σχολική Σύμβουλος Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.