Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

3ήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στο Λέχοβο

 «Δροσιστικές μουσικές ανάσες» θα προσφέρει μέσα στο κατακαλόκαιρο, ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών « Ο Προφήτης Ηλίας», με την συναυλία της Λιζέτας Καλημέρη και της Σοφίας Νάτσιου, την  οποία πραγματοποιεί το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014,
στις 9.30 το βράδυ, στον γραφικό λόφο του Αη Λιά στο Λέχοβο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών τριήμερων εκδηλώσεων «ΛΕΧΟΒΟ 2014» που διοργανώνει στις 18 , 19 και 20 Ιουλίου.
Η Λιζέτα Καλημέρη με τα τραγούδια της στον ώμο, ταξιδεύει στην Ελλάδα και  ανταμώνει με το κοινό της, έχοντας  συντροφιά μια παρέα νέων μουσικών από τη Θεσσαλονίκη. Χωρίς τα στενά όρια ενός τυπικού προγράμματος, η Λιζέτα Καλημέρη μοιράζεται μαζί μας τραγούδια τόσο από την προσωπική της δισκογραφία, όσο και αγαπημένα τραγούδια της  έντεχνης αλλά και λαικής μουσικής μας ,όλα όμως κάτω από μια φρέσκια ματιά που, όπως μας απέδειξε και η ίδια, πάντα αναζητά. .!
Κοντά της και η Θεσσαλονικιά τραγουδοποιός Σοφία Νάτσιου ,μία συνεργασία που τα τελευταία δύο χρόνια αγκαλιάστηκε από τον κόσμο με ενθουσιασμό, όπου και αν έχει παρουσιαστεί.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΗΜΕΡΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΏΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
9 μ.μ- Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 :   Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στον λόφο του Προφήτη Ηλία, στο Λέχοβο.
9.30 μ.μ-Σάββατο 19 Ιουλίου 2014:        Συναυλία με τη Λιζέτα Καλημέρη και την Σοφία Νάτσιου, στον λόφο του Προφήτη Ηλία, στο Λέχοβο.

Κυριακή  20 Ιουλίου 2014:  Στις  9 το πρωί, θα γίνει ανάβαση με άλογα στο εξωκκλήσι του Αη Λιά στον λόφο του Προφήτη Ηλία και το βράδυ, στις 10, στην κεντρική πλατεία του Λεχόβου- κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια και τα γάργαρα νερά- θα πραγματοποιηθεί Ηπειρώτικο γλέντι, μέχρι πρωίας.- 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.