Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή βασιλόπιτας από τον Φιλώτα Μ.Π.Σ.

     Ρεπορτάζ: Θεανώ Λιώτσκα

     Την Κυριακή 15/2 στις 11:30 στο ΔΑΚ Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων χάντμπολ του συλλόγου.
Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες, γονείς και φίλοι της ομάδος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μίνι –τουρνουά των ακαδημιών και στη συνέχεια την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.   Με τις ευχές όλων να συνεχιστεί η καλή πορεία της ομάδος και φέτος ,καθώς πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα όχι μόνο των γυναικών αλλά και των μικρότερων κατηγοριών. Τυχερό για φέτος το τμήμα των παγκορασίδων Β’.

          Η γιορτινή ατμόσφαιρα, στο πνεύμα πάντα των ημερών, μεταφέρθηκε το βράδυ στον αποκριάτικο χορό στο κέντρο Κατσουπάκης στο Φιλώτα. Το Δ.Σ. του συλλόγου βράβευσε τους προπονητές Βακάλη Σωκράτη και Κιοσέ Μάκη για την προσφορά τους στην ομάδα καθώς και τους χορηγούς που  υποστηρίζουν τις δραστηριότητες του συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του νομού Σέλτσας Κ. ο δήμαρχος Αμυνταίου Θεοδωρίδη Κ. και εκπρόσωποι της Τ.Κ. Φιλώτα.- 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.