Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Νίκη με άρωμα Ευρώπης για τον Αμύντα Αμυνταίου

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχαρίδης
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Αμύντας επικράτησε 26-18 του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών στο ΔΑΚ Αμυνταίου και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά.
 Η ομάδα του Νίκου Γιώσκου χρειάζεται άλλη μία νίκη για να εξασφαλίσει την 5η θέση, που δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2/5 στις 17:00 στα Γιαννιτσά.
Οι παίκτριες του Αμύντα ήταν από την αρχή το φαβορί της αναμέτρησης και το απέδειξαν με την απόδοση τους και στον αγωνιστικό χώρο. Η υποδειγματική αμυντική λειτουργία, το πάθος και δύναμη, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού των γηπεδούχων, που προηγήθηκαν στο ημίχρονο με διαφορά 8τερμάτων (14-6), βάζοντας τις βάσεις για μια άνετη νίκη.
Στην επανάληψη ο Αμύντας δεν εφησύχασε, συνέχισε να παίζει ώριμα και με δίδυμο φωτιά στην επίθεση τις Βαφειάδου (6γκ.) και Ζντραβέσκα (6γκ.), ανέβασε το δείκτη της διαφοράς σε διψήφιο νούμερο +11 (21-12) στο 45λεπτο. Με το παιχνίδι να έχει πάρει το δρόμο του, ο Νίκος Γιώσκος προχώρησε στην αντικατάσταση του βασικού σχήματος, εξέλιξη που επέτρεψε στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου να ρίξει τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα (26-18).

Η παίκτρια του Αμύντα, Όλγα Σουμελίδου, σχολίασε: «Δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας στο παιχνίδι και δικαίως πήρε τη νίκη. Νομίζω πως κλειδί στο σημερινό παιχνίδι ήταν η αποτελεσματικότητα στην άμυνα, που μας βοήθησε να τρέξουμε παραπάνω στον αιφνιδιασμό και να τελειώσουμε εύκολα τις φάσεις.
Είμαστε ένα βήμα πριν από την έξοδο στην Ευρώπη , για δεύτερη σερί χρονιά, αλλά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα πρέπει να επιδείξουμε την ίδια σοβαρότητα και στα Γιαννιτσά, προκειμένου να μην οδηγηθεί η σειρά σε τρίτο παιχνίδι».

Διαιτητές: Μαυρίδης - Κάργατζης
5λεπτα: 2-0, 3-0, 6-3, 9-4, 11-5, 14-6 (ημχ.), 17-7, 19-11, 21-12, 25-14, 26-15, 26-18
ΑΜΥΝΤΑΣ (Ν. Γιώσκος): Κόρρα (τ/φ), Μπάντη, Γεωργιάδου 1, Ζντραβέσκα 6, Ρακοπούλου, Σουμελίδου, Κωτσοπούλου, Τζαραλή, Τσιομπάνου 4, Ταϊρίδου (τ/φ), Χατζή 3, Γκάτσιου 2, Βαφειάδου 6, Καλογήρου, Στρατάκη 4, Πάνου.
Δίλεπτες Αποβολές: 3,  Πέναλτι: 2/3  
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κ. Τούτσης): Πλιόγκα, Πέιου, Τσιτσούκη, Γιουλβανίδου 2, Παρασκευαϊδου, Τρελοπούλου 2, Αναστασίου 5, Παπαδοπούλου, Τροχίδου, Ζιάκα, Παναγιωτίδου 3, Φράγκου 6.

Δίλεπτες Αποβολές: 5,  Πέναλτι: 3/7.-  

                                             

1 σχόλιο:

  1. Μεσιέ θεοχάρα εγραφες για ρεστα και λοιπα σχετικά ,πριν το ματσακι ,τελικά μούφα ήταν το ματσάκι αγγαρεία και για τις δύο ομάδες .Το μόνο που μπορούν να αποκομίσουν και να παραδειγματιστούν είναι πως έπαιζαν τα 17 χρόνα των γιαννιτσών και πως έπαιζαν τα 17 χρονα και λίγο παραπάνω του αμυντα που μπήκαν κανα δεκάλεπτο στο τέλος και δεν μπορούσαν όχι μόνο να τρεξουν χωρις να πέσουν αλλά ούτε και να τελειώσουν φάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.