Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Κοινή πορεία και προοπτική των πολυμετοχικών Αναπτυξιακών Aνωνύμων Εταιρειών Δυτικής Μακεδονίας

Με σκοπό τη «μετεξέλιξη της συνεργασίας και της προοπτικής των πολυμετοχικών Αναπτυξιακών Ανωνύμων Εταιρειών στη Δυτική Μακεδονία» έγινε συνάντηση εργασίας στα Γραφεία της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ, ύστερα από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και Προέδρου του Δ.Σ. της ΑΝΚΟ Θεόδωρου Καρυπίδη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Πρόεδροι των Αναπτυξιακών Εταιρειών Φλώρινας (ΑΝΦΛΩ) κ. Βοσκόπουλος Γιάννης, Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Φλώρινας, Καστοριάς (ΑΝΚΑΣ) κ. Αδαμόπουλος Σωτήριος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, Γρεβενών (ΑνΓρε) κ. Δασταμάνης Γιώργος, Δήμαρχος Γρεβενών και οι Διευθυντές των παραπάνω Εταιρειών.
Αρχικά τέθηκαν οι στόχοι και ο τρόπος συνεργασίας σε περιφερειακό επίπεδο με συγκεκριμένους ρόλους και στη συνέχεια παρουσιάσθηκε αναλυτικά η πρόταση μετεξέλιξης της συνεργασίας των Αναπτυξιακών Εταιρειών.
Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν, στο σύνολό τους, με την παρουσιασθείσα πρόταση μετεξέλιξης της συνεργασίας, του Συστήματος Διοίκησης και της ενιαίας έκφρασης με βάση την ΑΝΚΟ.
Στη συνέχεια ακολούθησε εκτενής συζήτηση για ειδικά ζητήματα που τέθηκαν και παρασχέθηκαν οι αναγκαίες διευκρινήσεις από την ΑΝΚΟ.
«Η συνεργασία προς όφελος των περιοχών και της Δυτικής Μακεδονίας συνολικά θα εκφράζεται από την ΑΝΚΟ με Παραρτήματα την ΑΝΦΛΩ, την ΑΝΚΑΣ και την ΑνΓρε και θα στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό με εγκατεστημένη γνώση και αποτελεσματικότητα», όπως τόνισαν οι παρευρισκόμενοι.
Στο τέλος συμφωνήθηκε η εφαρμογή Σχεδίου Δράσης με τις αναγκαίες ενέργειες και στόχο την ταχεία, κατά το δυνατόν οριστικοποίηση των ζητημάτων που τέθηκαν και επί του συνόλου των οποίων θα ενημερωθούν τα Διοικητικά Συμβούλια των τεσσάρων Αναπτυξιακών Εταιρειών.-
                                                                      Κοζάνη, 28/08/2015

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.