Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήρια επιστολή του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνου Σέλτσα

Αγαπητά μου παιδιά,
Σήμερα είναι το τέλος μίας επίπονης προσπάθειας για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εύχομαι οι κόποι σας να επιβραβεύονται, με όποιον  τρόπο  εσείς, ευχόσασταν και επιθυμούσατε.

Θα ήθελα να εκφράσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας, στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας μας. Συγχαρητήρια όμως, θα ήθελα να δώσω και σε όσους φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντα υπάρχει μία  εναλλακτική επιλογή για τη δημιουργία προϋποθέσεων επιτυχίας.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν τόσο στους γονείς, όσο και στους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι με την αμέριστη συμπαράσταση τους, συνέβαλλαν στην προσπάθεια σας.
Όλοι οι κάτοικοι της Φλώρινας  είμαστε περήφανοι για εσάς. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες και οι σημερινές επιτυχίες σας αποτελούν την καλύτερη επένδυση, για το μέλλον και την ανάπτυξή του.
Εύχομαι να τα φοιτητικά σας χρόνια να συνοδεύονται από γνώσεις, αλλά και να είναι γεμάτα χρώματα και φωνές, όνειρα και ταξίδια...

Κωνσταντίνος Σέλτσας
Βουλευτής Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.