Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Σας αρέσουν αυτές οι εικόνες κύριε δήμαρχε του δήμου Αμυνταίου;

Κάθε Δευτέρα, ημέρα παζαριού στο Αμύνταιο, βλέπουμε τις ίδιες εικόνες. Αυτοκίνητα σταθμευμένα στον χώρο μπροστά από το μνημείο ηρώων, στο γρασίδι μπροστά από τις τράπεζες,
στο γρασίδι του κεντρικού πάρκου της κωμόπολης, διπλά και τριπλά παρκαρίσματα μπροστά από τη Alpha Bank και πάει λέγοντας. Μια άσχημη κατάσταση η οποία  δεν αρμόζει στον δήμο μας, που θέλει να λέγεται τουριστικός.

Αν δεν σας αρέσουν  κύριε δήμαρχε αυτές οι εικόνες - και πιστεύω πως δεν σας αρέσουν -  δώστε εντολή προς κάθε αρμόδιο, ώστε να επανέλθει η τάξη.-




4 σχόλια:

  1. Ή τροχαία Αμυνταίου ας τους κόψει κλήσεις και ο δήμος να φροντίσει να εισπραχτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι όλα πρέπει να γίνοντε βάση της αυνήδησης που έχει καθένας από εμάς.Γιατί να ασχολείται ο δήμος,ή η τροχαία;Εμείς από μόνοι μας δεν μπορούμε να σβήσουμε όλες αυτές τις απαράδεκτες εικόνες;Θέλει όμως θέληση και πρέπει να την έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ,,Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΣΙΔ.ΓΡΑΜΜΕΣ) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΤΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Αμυντιώτες να μην ξαναπατήσουν στο Αμύνταιο ,αυτο φυσικά δεν μπορει να συμβεί Μονο με μια απλή ματια στις φωτογραφίες ξέρεις και ποιανού είναι το αυτοκίνητο .,όσο για το παρκιγκ με το αντιτιμο γελαει ο κόσμος, εδώ βαριούνται να πανε μερικα μέτρα παραδίπλα να τα αφήσουν στην αυλή του παλιού πρωτου δημοτικου .Ας βάλει ο δήμος κολονάκια να μην μπορουν να παρκάρουν στην πάνω πλατεία ,Οι ράμπα για τα ατομα με ειδικες αναγκες εχει μετατραπει σε ραμπα για μπαινουν τα αυτοκινητα στην πλατεία μέχρι και οι πινακίδες αφαιρέθηκαν . Και επιτέλους η τροχαία να κάνει την δουλειά της,να εφαρμόσει τον ΚΟΚ.

      Διαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.