Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα Α1 η Γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΓΑΣ Καματερού


Μετά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας HANDBALL Γυναικών του ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ο ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ
 ενημερώνει τους Φιλάθλους του Αθλήματος, ότι ο Αγώνας μεταξύ των ομάδων ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ-ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ δεν θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016.-


5 σχόλια:

  1. Γιατι δεν γραφεις τον λογο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς τα πολλά έξοδα για δύο ταξίδια στο Αμύνταιο ,με μηδαμινές πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ...

      Διαγραφή
    3. Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο του συλλόγου Λεωνίδα Ιωάννου, ο ΓΑΣ Καματερού, ανακοινώνει την παραίτηση του από τα πλει άουτ της Α1 γυναικών, λόγω των γεγονότων που διαδραματίστηκαν με την αποβολή της Γκροζντανόφσκα στο παιχνίδι μεταξύ Φιλώτα Φλώρινας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών. Η παραίτηση του συλλόγου από τα πλέι άουτ, σημαίνει ταυτόχρονα και τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 γυναικών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

      "Κύριοι,
      μετά από πολλή σκέψη και αγανάκτηση λόγο των τελευταίων γεγονότων που έλαβαν χώρα στο
      αγώνα της Α1’Γυναικων μεταξύ των ομάδων (Φιλώτας Φλώρινας- Μεγ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών) και τα όσα διαδραματίστηκαν, με παραποίηση του φύλλου αγώνος με σκοπό να καλύψουν ενδεχόμενη τιμωρία της συγκεκριμένης παίκτριας, με μια(1) αγωνιστική λόγο της αποβολής της στο τελευταίο λεπτό. Καταλαβαίνοντας λοιπόν ότι δεν υπάρχει διάθεση να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο και να γίνουν βήματα σιγά,σιγά έστω για απαλλαγή από τις παθογένειες του παρελθόντος που δεν αφήνουν το άθλημα να ορθοποδήσει και πόσο μάλλον το γυναικείο Χάντ-μπώλ που έχει φτάσει στο πάτο του βαρελιού και κάποιοι για δικό τους όφελος το σπρώχνουν ακόμα ποιο βαθιά.

      Αποφασίσαμε λοιπόν σύσσωμο το ΔΣ. ΓΑΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ να μην συμμετέχουμε στα play-out της Α1’ γυναικών, σαν μια πρώτη αντίδραση σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που ζούμε αυτές τις μέρες καθώς βλέπουμε μονόπλευρη αντιμετώπιση για κάτι που γίνεται σε βαρύς του συλλόγου μας και έγινε σε συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών του αγώνα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν μπήκε μια ΄΄θεική΄΄ φωνή στα αυτιά των διαιτητών και τους είπε: κύριοι αν γράψετε αποβολή στο 59:40 δεν θα παίξει η παίκτρια στο πρώτο παιχνίδι play-out με αντίπαλο το Καματερό και υπάρχει η περίπτωση (καθώς βάζει 10 γκολ) σε κάθε παιχνίδι να χάσει ο Φιλώτας΄΄.

      Λοιπόν τόρμο η ένοχη και η πλάκα, βαρεθήκαμε πλέον να ακούμε τα περι νομίμου και ηθικοί και να μας προτρέπουν σε παραγράφους ( β,γ,δ ) και οτι άλλο μπόρει να καλύψει κάτω από το χαλί αυτά τα αίσχη. Εμείς φέτος προσπαθήσαμε με πολύ κόπο αλλά και πολλά έξοδα να συμμετέχουμε με αξιοπρέπεια στο πολύ ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα της Α1 και να βοηθήσουμε έτσι και στην ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη μας που τόσο πολύ το έχει ανάγκη. Αυτό που καταλάβαμε από τα πρώτα παιχνίδια κιόλας ήταν ότι η παρουσία μας στην μεγάλη κατηγορία θα ήταν σύντομη καθώς η αντιμετώπιση από τους διαιτητές κυρίως του βορρά ήταν απαράδεκτη και τις περισσότερες φορές προκλητική. Βάζουμε λοιπόν ένα τέλος σε αυτό το ταξίδι με τις πολλές άσχημες εμπειρίες για εμάς και ενημερώνουμε ότι θα επιστρέψουμε σύντομα και πιο προετοιμασμένοι πλέον να αντιμετωπίζουμε εκτός από τους αθλητές και όλες αυτές τις παθογένειες του αθλήματος.
      Θέλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στις αθλήτριες και στο προπονητικά team για όλη αυτή την κατάσταση που δεν έχει να κάνει με το αθλητικό κομμάτι, και να τους ενημερώσω πως στα δικά μας τα μάτια είναι άξιοι και ήμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

      Τέλος εάν έχει μείνει έστω λίγη πλέον αξιοπρεπείας από κάποιους γιατί ο χώρος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε ας επικοινωνήσουν μαζί μας έστω μέσω τρίτων και να ζητήσουν μια συγγνώμη έτσι απλά, καθαρά, αντρίκια όπως συνηθίζουν εκεί στο βορρά!!
      Με αθλητικούς χαιρετισμούς
      Το Δ.Σ του Γ.Α.Σ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ"

      Διαγραφή
    4. Αυτή είναι η αφορμή όχι ο λογος

      Διαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.