Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Διαβούλευση για το τοπικό δημοτικό σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του δήμου Αμυνταίου


Ο Δήμος Αμυνταίου  θέτει σε διαβούλευση το Τοπικό Δημοτικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων, το οποίο συντάχθηκε σε συνεργασία με την ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. A.E. Το  κείμενο για το Τοπικό Δημοτικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων (Τ.Δ.Σ.Δ.Α.) του Δήμου Αμυνταίου συντάχθηκε σύμφωνα με τις βασικές κατευθύνσεις του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων (Ε.Σ.Δ.Α.) και προωθεί την αποκεντρωμένη διαχείριση, δίνοντας έμφαση στη διαλογή στην πηγή. 

Σημειώνεται ότι το Τ.Δ.Σ.Δ.Α. είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων (Π.Σ.Δ.Α.), βάση του Εθνικού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων ο οποίος συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4042/2012.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν απόψεις, προτάσεις ή επισημάνσεις, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως την Παρασκευή  26-2-2016 στην διεύθυνση: texniko@amyntaio.gr , ώστε να ληφθούν υπόψη στην τελική εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το κείμενο του Τοπικού Δημοτικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων (Τ.Δ.Σ.Δ.Α.) Δήμου Αμυνταίου  είναι διαθέσιμο για λήψη στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμυνταίου www.amyntaio.gr .-

Δήμος Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.