Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ημερίδα για την Κυκλοφοριακή Αγωγή και την Οδική Ασφάλεια από το Γυμνάσιο Αμυνταίου

Το  Γυμνάσιο Αμυνταίου, στα πλαίσια υλοποίησης Προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Ασφάλεια», σας προσκαλεί στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία Τοπικών Φορέων στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου
Αμυνταίου, την Πέμπτη  21 Απριλίου 2016  στις 11.45  π. μ. με θέμα: «Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Ασφάλεια».
Την Ημερίδα συντονίζει  η υπεύθυνη του Προγράμματος του Γυμνασίου κ. Μαλτή Ευδοκία-Ευθαλία, ΠΕ1 Θεολόγος, με το εξής πρόγραμμα:
  • Συμπεράσματα έρευνας από τους μαθητές της Ομάδας με θέμα την    Κυκλοφοριακή Αγωγή και την Οδική Ασφάλεια. Παρουσίαση παράλληλων δραστηριοτήτων της Ομάδας.
  • Εισήγηση με θέμα: «Οδική συμπεριφορά πεζών και οδηγών» από τον κ. Λαζαρίδη Βλάση, Υπεύθυνο Σχολής Οδηγών στο Αμύνταιο.
  • Εισήγηση με θέμα: «Τεχνικός έλεγχος και η συμβολή του στην Οδική Ασφάλεια» από τον κ. Στεφανίδη Ευάγγελο, Διευθυντή του ΙΚΤΕΟ AUTOVISION Πτολεμαΐδας.
  • Εισήγηση του Εκπροσώπου της Διεύθυνσης της Ελληνικής Αστυνομίας Φλώρινας κ. Δημόπουλου Δημητρίου, Αστυνόμου Α΄, με θέμα: «Τροχαίο ατύχημα: Αιτία και παράγοντές του. Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των χρηστών των δρόμων».
  • Εισήγηση με θέμα: «Πρώτες βοήθειες μετά το Τροχαίο ατύχημα» από τον κ. Καποδίστρια Γεώργιο, Εκπρόσωπο του ΕΚΑΒ Φλώρινας.
  • Εισήγηση με θέμα: «Το Τροχαίο ατύχημα: Οι ενέργειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας» από τον κ. Κυνηγόπουλο Δημήτριο, Εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας.
  • Συμμετοχή των παρευρισκομένων στην Ημερίδα με διατύπωση των προβληματισμών τους και Συζήτηση.-                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.