Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Ολοκληρώθηκε το 8ο φεστιβάλ μουσικής του συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας




Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 το 8ο φεστιβάλ μουσικής  του συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των «Πολιτιστικών Δρώμενων 2016» του Δήμου Φλώρινας και του ΝΠΔΔ.

Ο  κύκλος έκλεισε με τη συναυλία ορθόδοξης ροκ μουσικής του ρώσου καλλιτέχνη Ανατόλι Βισνίακοφ και πολυμελές συγκρότημα από την Αγ. Πετρούπολη Ρωσίας με τίτλο «Το μικρό Αγγελούδι».
Παρόντες στη συναυλία ήταν ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Μπίρος Στέφανος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Φλώρινας, κ. Αριστείδου Άρης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Μουρατίδης Νικόλαος, ο Περιφερειακός  Διευθυντής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας κ. Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Παύλος Ιωάννου, ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιώργος.
Κατά τη διάρκεια των τραγουδιών, που μετέφεραν μηνύματα αγάπης, ηθικών αρχών και αξιών, πραγματικής ουσίας της ανθρώπινης ύπαρξης, η κα Μαρία Αρουσάνοβα ξενάγησε το κοινό στο νόημά τους.
Το πρωί της ίδιας μέρας ο καλλιτέχνης μαζί με το συγκρότημά του και εκπρόσωπο του Δήμου Levashogo της Αγ. Πετρούπολης, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Φλώρινας στο γραφείο του, όπου έγινε η γνωριμία μεταξύ τους και συζήτησαν θέματα σχετικά με την επίσκεψή τους στη Φλώρινα, τις εντυπώσεις τους και τη συμμετοχή τους στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου. Και από τις δύο πλευρές υπήρχαν οι ευχαριστίες για τη συμμετοχή στα δρώμενα του Δήμου και ανταλλαγή τοπικών αναμνηστικών.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 και ώρα 20.30 στο 3ο Γυμνάσιο με τη μουσική θεατρική παράσταση «Πάμε όπως παλιά» με τον μίμο Γιάννη Τσιτουρίδη και την ηθοποιό Τίσσα Βασιλάκη, ενώ στις 22:00 στο ποτάμι θα γίνει συναυλία με τους Decauville και στο γήπεδο απέναντι από το ΤΕΙ θα πραγματοποιηθεί το Ηπειρώτικο Πανηγύρι από τον σύλλογο Ηπειρωτών Φλώρινας στις 21:00.

Το Σάββατο στις 21.30 στο προαύλιο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων με φεστιβάλ παραδοσιακών χορών από τοπικούς συλλόγους και συλλόγους άλλων πόλεων, και τη συμμετοχή του Δήμου Γερίου της Κύπρου, με τον οποίο και θα γίνει αδελφοποίηση την Κυριακή 21 Αυγούστου.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.