Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου «Πολιτιστικά Δρώμενα 2016» οδεύουν επιτυχώς προς το τέλος τους και ολοκληρώνονται την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016.

Την Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016, στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη θεατρική παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλη από το θέατρο Λαμπιόνι.
Έχοντας ως βάση το απολαυστικό κείμενο του Ιάκωβου Καμπανέλη, στο οποίο χτυπάει πάντα σπαρακτικά και γνήσια ο σφυγμός του λαού μας, οι ηθοποιοί του θεάτρου Λαμπιόνι χάρισαν μια υπέροχη βραδιά στο κοινό.
Το Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα στον αείμνηστο καλλιτέχνη-τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο με τίτλο «Σε αναζητώ…», τιμώντας με τον τρόπο αυτό τη μνήμη και το έργο που άφησε παρακαταθήκη στις νέες γενιές.
Ερμηνευτές της συναυλίας ήταν ο Μανώλης Χατζημανώλης, παλιός συνεργάτης του Δημήτρη Μητροπάνου, και η Δέσποινα Παγιούλα, μαζί με εκλεκτό επιτελείο καλλιτεχνών, οι οποίοι ταξίδεψαν το κοινό με κάποια από τα ομορφότερα τραγούδια του καλλιτέχνη, σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και νοσταλγία. 
-                  Την Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016, στις 5:00 μμ. το απόγευμα στο Νέο Πάρκο Φλώρινας επίδειξη τένις και πινγκ πονγκ και ελεύθερο παιχνίδι από τις ΣΑΡΙΣΕΣ, και το βράδυ στις 8:00 μμ. στον αύλειο χώρο του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΣΤΟΤΕΛΗΣ» θα πραγματοποιηθεί το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ- Πανηγύρι παραδοσιακών χορών.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου ολοκληρώνονται την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016, με την πραγματοποίηση Rock συναυλίας στον πεζόδρομο της πόλης.-


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.