Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Η συνέντευξη του Γιώργου Λιάνη για την ποδοσφαιρική ομάδα του «Ερμή» Αμυνταίου και όχι μόνο (ΒΙΝΤΕΟ)



Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Π.Ε. Φλώρινας παραχώρησε ο πρώην υπουργός  και συντοπίτης μας Γιώργος Λιάνης, ύστερα
από πρόσκληση της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ερμής» Αμυνταίου.
Ο πρόεδρος του «Ερμή» γυναικολόγος Παύλος Λαζαρίδης καλωσορίζοντας τον πρώην υπουργό,  μίλησε για τις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας, λόγω της  ανόδου της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία καθώς και για τον στόχο της διοίκησης, να παραμείνει η ομάδα για μια τουλάχιστον τριετία στην κατηγορία και ζήτησε την βοήθειά του. Παράλληλα του πρότεινε μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας την οποία ο κ. Λιάνης και αποδέχθηκε.
Ο κ. Λιάνης εμφανώς συγκινημένος δήλωσε συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα του «Ερμή», όντας και ο ίδιος ποδοσφαιριστής του, στις αρχές της δεκαετίας ’60. Δήλωσε επίσης πως θα βοηθήσει την αμάδα με όλες του τις δυνάμεις.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πανέτοιμος για πράματα σοβαρά που έχουν την αληθινή έννοια του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού. Δεν  διανοούμαι  έναν «Ερμή»  που θα χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα. Δεν διανοούμαι μια ομάδα δική μας να χρησιμοποιήσει ποτέ βία. Εάν μάθω ότι έγινε ποτέ επεισόδιο στο γήπεδο του Αμυνταίου θα έχω παραιτηθεί την ίδια στιγμή».
Εξήρε την δημιουργία της Ακαδημίας της ομάδας και την σοβαρή δουλειά που γίνεται από την διοίκηση, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε η άνοδος της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Δήλωσε επίσης πως θα γιορταστούν τα 100χρονα από την ίδρυση της ομάδας τον επόμενο χρόνο και μάλιστα για τον σκοπό αυτό προσκάλεσε τον τραγουδιστή  Σάκη Ρουβά στο Αμύνταιο, ο οποίος και απεδέχθη την πρόσκληση.
Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν  ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης, ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας και ο παλαίμαχος άσος του «Ερμή» Σταύρος (Σταυρούλης ) Κωτσόπουλος.
Ο κ. Λιάνης μίλησε και για τα «Πρέσπεια 2017» για τα οποία θα δημοσιεύσουμε  σε επόμενο άρθρο μας.

Δείτε και το σχετικό βίντεο.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.