Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ο δήμος Αμυνταίου βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων 2017 και τους εθελοντές καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ &ΦΩΤΟ)

Σε μια λιτή-συγκινητική τελετή, ο δήμος Αμυνταίου βράβευσε χθες, 27 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου
Αμυνταίου, τόσο τους  επιτυχόντες μαθητές  των πανελληνίων εξετάσεων 2017, όσο και τους εθελοντές καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου Αμυνταίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι οικοδεσπότες Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, δήμαρχος και Κώστας Μωυσιάδης, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου, οι δύο βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Κωνσταντίνος Γέρου, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αμυνταίου Γιώργος Τρυφωνόπουλος - οι οποίοι και απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς- εκπρόσωπος της στρατιωτικής Αρχής Αμυνταίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος.
Οι ομιλητές συνεχάρησαν τους επιτυχόντες, αλλά και τους γονείς τους, για την προσπάθεια που κατέβαλαν προς επίτευξη  του στόχου τους.
Για την λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας και καθηγητής του φροντιστηρίου Αμυνταίου θεολόγος Γιώργος Τρυφωνόπουλος,  από  την έναρξη λειτουργίας του ως άνω φροντιστηρίου φοίτησαν και φοιτούν δωρεάν εξήντα (60) μαθητές ανά έτος, προερχόμενοι από όλες τις σχολικές βαθμίδες, ενώ οι εθελοντές διδάσκοντες  ανέρχονται σε  είκοσι (20).

Στους ως άνω βραβευθέντες προσφέρθηκαν δώρα από τον δήμο Αμυνταίου.-





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.