Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Επιτυχημένη η εκδήλωση στο Αμύνταιο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκε χθες, 11 Μαΐου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα διαλέξεων του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου (πρώην ΚΑΦΚΑ), εκδήλωση με
αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού.
Στην αρχή τη εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό, εκ μέρους του Δημάρχου Αμυνταίου ο αντιδήμαρχος Απόστολος Θεοδώρου, εκ μέρος του Προέδρου του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Φλώρινας, ο Παύλος Γεωργίου, και τέλος ο διευθυντής του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας Αναστάσιος Λοβάτσης.
Ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης Δημήτριος Ρίζος, πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος ΕΕΣ Φλώρινας, αναφέρθηκε στους λόγους της ίδρυσης του διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, τόνισε τη σημασία του εθελοντισμού καθώς και  την προσφορά του Τοπικού Τμήματος στην Φλώρινα και εξήρε την αθρόα προσέλευση  των  εθελοντριών, οι οποίες εγράφησαν και  φοίτησαν στην τάξη, τα μαθήματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στο  Αμύνταιο. Στη συνέχεια επέδωσε βεβαιώσεις και ευχαριστήριες επιστολές, στους γιατρούς που δίδαξαν στη νέα τάξη. 
 Ακολούθησε ψυχαγωγικό πρόγραμμα με την  Χορωδία των Γονέων και Φίλων Ωδείου Φλώρινας και  συναυλία των Καθηγητών  του  Ωδείου Φλώρινας-Παραρτήματος Αμυνταίου.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι διοργανωτές δεξιώθηκαν τους παρευρισκόμενους.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον  δήμο Αμυνταίου σε συνεργασία με  το Τοπικό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Κ.Ε.Φ.Ι.Απ. Αμυνταίου του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας και τους φορείς που συνδράμουν εθελοντικά στο Κ.Ε.Φ.Ι.Απ.  (Σύλλογος Α.μεΑ. Ν. Φλώρινας με έδρα το Αμύνταιο, Σύλλογος Α.μεΑ. Π.Ε. Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Φλώρινας, Σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου, Π.Μ. Σύλλογος Γυναικών Λεβαίας).-














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.