Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Επιτυχίες τη; Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας τον Διεθνή αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής - I.P.S.C. «MEDITERRANEAN EXTREMEOPEN 201»


Στον Διεθνή αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής - I.P.S.C. «MEDITERRANEAN EXTREMEOPEN 201» που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Ρόδου την 4-6 Μαΐου 2018, ο οποίος περιλάμβανε και τον πρωταθληματικό LIII της Γ’ Ζώνης, η
Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε με δύο αθλητές, τον ΜΟΥΛΕΛΗ Ηλία και τον ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ Αθανάσιο.
 Συγκεκριμένα, ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας, o οποίος αγωνίστηκε στη νέα κατηγορία της Πρακτικής Σκοποβολής, PRODUCTIONOPTICS κατέλαβε την 1η θέση στον πρωταθληματικό και 2η στο overall του διεθνούς L3, δυστυχώς χωρίς ουσιαστικό συναγωνισμό αφού η κατηγορία αυτή ως πρωτοεμφανιζόμενη στον χώρο έχει μικρή συμμετοχή.
Ο ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ, ο οποίος αγωνίζεται από την αρχή της χρονιάς στην μεγάλη κατηγορία της PRODUCTION με μια εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την 3η θέση overall του διεθνούς L3 και την 1η θέση του πρωταθληματικού της Γ’ Ζώνης. Αγωνίστηκε δίπλα σε κορυφαίους έλληνες σκοπευτές και ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του παράλληλα με την άρτια προετοιμασία που έκανε, κατάφερε να ξεχωρίσει και να καταταχθεί στην πρώτη θέση. Η άψογη εκτέλεση των σταδίων του αγώνα, η σταθερά υψηλή επίδοση του που προκύπτει από την ανάλυση των στοιχείων του αγώνα και η περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών προπόνησης του, αναμένεται να αποφέρουν καλύτερα αποτελέσματα για τον ίδιο και εντονότερες συγκινήσεις τόσο στη Λέσχη μας αλλά και σε όλη την σκοπευτική οικογένεια.
Αυτονόητο θεωρείται ότι οι μελλοντικοί στόχοι του Παλιογιάννη αλλά και της Σ.Α.Λ.Φλώρινας θα επαναπροσδιοριστούν και θα προγραμματιστούν σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.
Ο προπονητής του Συλλόγου και του Θανάση, Ηλίας Μούλελης για την συνεχόμενη διοργανωτική και αγωνιστική βελτίωση συνολικά δήλωσε: «Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι ότι ένας νεαρός αθλητής με προπονητική ηλικία 2 σχεδόν ετών μόλις, κατάφερε να ξεχωρίσει νικώντας σκοπευτές υψηλών επιδόσεων, πρωταθλητές Ελλάδος επί σειρά ετών. Αναμφισβήτητα συγκεντρώνει αρκετές ταλεντικές καταβολές όπως ταχύτητα, επιδεξιότητα, εκρηκτική δύναμη, συγκέντρωση, ευστροφία κ.α. που είναι καθοριστικά της επίδοσης στην πρακτική σκοποβολή. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην διεθνή βιβλιογραφία της προπονητικής όπου τα μεγαλύτερα ταλέντα όσον αφορά στην μακρόπνοη εξέλιξή τους, για να έχουν διάρκεια και συνέχεια χρειάζονται ακόμη περισσότερη προσοχή στον προπονητικό σχεδιασμό, στις συνθήκες προπόνησης, στις στέρεες τεχνικές βάσεις, αλλά και στην σωστή και αθλητικά ορθή διαπαιδαγώγηση του χαρακτήρα του Αθλητή. Μετά από μία μεγάλη επίδοση σε έναν αγώνα τρία πράγματα πρέπει να κάνει ένας Αθλητής: Προπόνηση, Προπόνηση και Προπόνηση….».
Για το Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.