Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Ο κόμβος των (κακό) τεχνών!(ΦΩΤΟ)

-Σε αυτόν τον κόμβο σταματά κάθε Έλληνας ή ξένος οδηγός και τον φωτογραφίζει ως αξιοθρήνητο έργο, βρίσκεται βόρεια της Φλώρινας λίγο έξω από την Τ.Κ Νέου Καυκάσου, εφάπτεται με την
επαρχιακή οδό Ν. Καυκάσου Φλώρινας και τις εθνικές οδούς Νίκης Φλώρινας – Νίκης Θεσσαλονίκης.
-Ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο «έκανε» ότι προέβλεπε η μελέτη, μια μελέτη που δημιουργεί σοβαρότατο κυκλοφοριακό ζήτημα, μπερδεύει τους διερχόμενους αυτοκινητιστές και οδηγούς, τα μεγάλα συρόμενα και επικαθήμενα φορτηγά δεν χωράν λόγο στενότητας και εισέρχονται αντίθεα της κυκλοφορίας. Οι οδηγοί δεν ξέρουν που να πάν, η διαγράμμιση ανύπαρκτη και η σηματοδότηση προβληματική. (Ένας «κύκλος» βρε αδελφέ, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Γιατί δεν έγινε εδώ;)
-Οι κακοτεχνίες πολλές, τα κατεστραμμένα σημεία προδίδουν την εγκατάλειψη ενός κόμβου μείζονος σημασίας, τα χόρτα κρύβουν την ορατότητα των οδηγών, οι ιστοί του φωτισμού γέρνουν επικίνδυνα, οι διακοπές ηλεκτροδότησης συχνές και η αποκατάσταση παίρνει χρόνο. Σε αυτόν τον κόμβο σημειώθηκαν πολλά ατυχήματα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημίες, από σύμπτωση ή τύχη δεν θρηνήσαμε ανθρώπους.
-Ελπίζω στο βραχύ διάστημα να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες όπως η διαγράμμιση της ασφάλτου, η βαφή κρασπέδων μαύρο - κίτρινο, η επισκευή του τάπητα, κόψιμο χόρτων και αναβάθμιση σήμανσης, ισορρόπηση ιστών φωτισμού και τέλος όπου απαιτείται διαπλάτυνση των εισόδων και εξόδων του κόμβου.-
Υ.Γ.  Έψαξα να βρω τους υπεύθυνους άλλος έκανε τον τυφλό και άλλος τον τρελό. Άλλος μου είπε ότι είναι υπεύθυνος ο μηχανικός του δημοσίου που το παρέλαβε, άλλος μου είπε ότι είναι υπεύθυνος ο εργολάβος, άλλος ότι είναι στην ευθύνη της Περιφέρειας και άλλος της 3ης ΔΕΚΕ Κοζάνης.
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος Εκδότης
iliadisspiros@hotmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.