Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στον οδικό άξονα Φλώρινας - Δροσοπηγής

Στις εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού άξονα Φλώρινα - Δροσοπηγή παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, συνοδεία
υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας. Μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης στον οδικό άξονα Δροσοπηγή - Βίτσι, η Π.Ε. Φλώρινας υλοποιεί το δεύτερο κομμάτι του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, που αφορά την οδική σύνδεση της Φλώρινας με την Τοπική Κοινότητα Δροσοπηγής.
Όπως δήλωσε ο κ. Μπίρος: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, το Υπουργείο Υποδομών για τη χρηματοδότηση, τις τεχνικές υπηρεσίες για τη σημαντική συμβολή τους και την εταιρεία που κατασκευάζει αυτό το πολύ σημαντικό έργο από το Βίτσι έως και την Τ.Κ. Σκοπιάς, ένα έργο ύψους 2 εκ. ευρώ, το οποίο μπορούν πλέον να απολαμβάνουν οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική παρέμβαση που αναβαθμίζει την όδευση προς την Τοπική Κοινότητα Δροσοπηγής και την Καστοριά. Ευχαριστώ και πάλι όλους τους συντελεστές που με πολύ κόπο συνέβαλαν ώστε το έργο αυτό να πραγματοποιηθεί εντός χρονοδιαγράμματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.