Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας και αναίμακτη Πρωτοχρονιά


Η επικείμενη έλευση του νέου έτους του 2019 και η εορταστική περίοδος που διανύουμε, είναι  δεδομένο  ότι  αυξάνουν τις
οδηγικές μετακινήσεις όλων και συνεπώς και  τον κίνδυνο πρόκλησης  τροχαίων  ατυχημάτων  στο σύνολο του εθνικού και επαρχιακού οδικού μας δικτύου.
       Μαζί  με τις θερμές ευχές μας για καλή χρονιά με υγεία και προκοπή,  σε όλους τους κατοίκους και κατόχους οχημάτων και μοτοσικλετών στην ευρύτερη περιοχή μας , το  Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας  της  AUTOVISION - που  βρίσκεται  στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Πτολεμαϊδας-Φλώρινας- θέλει να υπενθυμίσει για μία ακόμη φορά την ιδιαίτερη  προσοχή  που πρέπει  να επιδεικνύουμε όλοι μας ως οδηγοί στους δρόμους, προκειμένου να είναι  αναίμακτη η φετινή Πρωτοχρονιά.  

Πολύ περισσότερο αυτές τις γιορτινές μέρες ,  οφείλουμε να δώσουμε βαρύτητα  στην  καλή κατάσταση του οχήματος μας, προκειμένου να αποφύγουμε τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα που κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές, χρήμα και χρόνο.

Με στόχο λοιπόν την   αποτελεσματική  πρόληψη  των  τροχαίων ατυχημάτων, το  Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας  της  AUTOVISION , επισημαίνει τον  στοιχειώδη  έλεγχο της κατάστασης του οχήματος  μας   που  πρέπει  να  κάνουμε  πριν από κάθε προγραμματισμένο  ταξίδι, τον οργανωμένο  προβλεπόμενο  τεχνικό  έλεγχο  που δεν πρέπει να ξεχνάμε , αποφεύγοντας  έτσι  και  το πρόστιμο  της καθυστέρησης και φυσικά την τήρηση του Κώδικα  Οδικής Κυκλοφορίας κατά τις μετακινήσεις μας στο οδικό δίκτυο.
Για οτιδήποτε  αφορά   στην οδική ασφάλεια  και  στον τεχνικό  έλεγχο  των οχημάτων και για κάθε πληροφορία, ραντεβού και εξυπηρέτηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο μας, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2463055720.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.