Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Εγκαίνια των συνεργαζόμενων ιατρείων του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα (ΦΩΤΟ)



Πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, το
απόγευμα  επί της οδού Παυλίδη Αδαμόπουλου 12, στην Πτολεμαΐδα, τα εγκαίνια των συνεργαζόμενων ιατρείων του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ.
 "Εγκαινιάζουμε άλλη μία προσφερόμενη υπηρεσία του Συνεταιρισμού μας, που φιλοδοξεί να καλύψει τόσο τις δικές μας ανάγκες, όσο και των οικογενειών μας, στον ευαίσθητο τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας" δήλωσε ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Αβραμίδης Ιωάννης.
Αρχικά στο χώρο λειτουργούν σε καθημερινή βάση ένα παθολογικό και ένα ορθοπεδικό ιατρείο, με δυνατότητα στην συνέχεια να προστεθούν και άλλες δύο ειδικότητες ιατρών, ανάλογα με τις ανάγκες των μελών του Συνεταιρισμού.
Επίσης ο κ. Αβραμίδης δήλωσε ότι " εγκαινιάζοντας τις υπηρεσίες κάλυψης της πρωτοβάθμιας υγείας, πιστεύουμε ότι θα καλύψουμε βασικές ανάγκες των μελών μας και της τοπικής κοινωνίας. Πρόσφατα δημιουργήσαμε νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα δευτεροβάθμια υγείας και μπορούμε να παρέχουμε κάλυψη από την διάγνωση μέχρι και την νοσηλεία σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία, για εμάς και τις οικογένειές μας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ".












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.