Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Δημοτικές Εκλογές 2019: Ανακοίνωση του Συνδυασμού «Ανάπτυξη και πρωτοβουλία για τον τόπο» ο οποίος θα διεκδικήσει την Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα δήμου Αμυνταίου



Οι τοπικές κοινότητες είναι η καρδιά της κοινωνίας μας. Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού αλλάζει με τον νέο νόμο (Κλεισθένης Ι) και γίνεται πιο δημοκρατικός
καθώς ενισχύεται η συμμέτοχη των πολιτών στα κοινά του τόπου. Μεταξύ των αλλαγών είναι και ο τρόπος εκλογής του Προέδρου και των Τοπικών Συμβούλων της τοπικής κοινότητας. Αφού θα υπάρχει ξεχωριστή κάλπη από αυτή για την εκλογή του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Ανάπτυξη και πρωτοβουλία για τον τόπο» θα διεκδικήσει το τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα στις ερχόμενες εκλογές σε μία προσπάθεια να εκπροσωπήσει όλους εκείνους τους κατοίκους που θέλουν να κάνουν τον Άγιο Παντελεήμονα μία καλύτερη κοινότητα.
Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στο χωριό μας μία εγκατάλειψη και μία στασιμότητα. Έργα που έμειναν μισά και άλλα που δεν έγιναν ποτέ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία βελτίωση στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Ωστόσο, είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε σε αυτόν τον ιδιαίτερο τόπο, με το μοναδικό τοπίο που συνθέτουν η λίμνη Βεγορίτιδα, τα βουνά και οι αμπελώνες. Ζούμε σε έναν τόπο με τρομερές δυνατότητες στον γεωργικό και τουριστικό τομέα.
Για όλους αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, γιατί θέλουμε:
·       να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας.
·       να ζούμε και να εργαζόμαστε στον Άγιο Παντελεήμονα με αξιοπρέπεια.
·       να πλάσουμε ιδέες και να τις υλοποιήσουμε ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τους πόρους της περιοχής μας.
·       να λύσουμε βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην ύδρευση, στην αποχέτευση, στο οδικό δίκτυο, στο φωτισμό, στην καθαριότητα, στη διαχείριση των σκουπιδιών (παλιό λατομείο) και στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.
·       να  δούμε και πάλι να ζωντανεύει η παραλία στην όχθη της λίμνης, να είναι ασφαλής και καθαρές οι παιδικές χαρές. Οι νέοι να μπορούν να εργαστούν και μείνουν στον τόπο τους. Οι ηλικιωμένοι να έχουν μία αξιοπρεπή διαβίωση και οι ταξιδιώτης να θαυμάζουν αυτό το παρθένο τοπίο.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Γιάννης Πηλείδης, Ελεύθερος επαγγελματίας
Άγγελος Ναουμίδης, Ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης
Γεωργία Ιγνατιάδου, Οικιακά
Γεωργία Κλιάνη, Ελεύθερος επαγγελματίας
Χαράλαμπος Λαδόπουλος, Υπαξιωματικός στον Ελληνικό Στρατό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.