Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Συνεδρίασε την 27 Μαρτίου 2019 το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας


Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, συνεδρίασε, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου Σερίδη.
Η Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

-        «Έγκριση της υπ. αριθμ. 27/2019 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας σχετικά με προγραμματική σύμβαση συνεργασίας για δάνεια τεχνική επάρκεια», με εισηγήτρια την κ. Παναγιώτα Γαϊγάνη-Τίτα, Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Ελένης Γκορτσίλα, Προϊσταμένης Διεύθυνσης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας.
-        «Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας», με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
-        «Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας», με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
-        «Συνδιοργάνωση του Δήμου Φλώρινας και του Συλλόγου Κιουταχειωτών-Μικρασιατών, παρουσίαση βιβλίου, στις 31 Μαρτίου2019», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
-        «Επιχορήγηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δροσοπηγής, για την πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης, στις 30 Μαρτίου 2019», με εισηγητή τον κ. Χρήστος Μπαρδάκας, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
-        «Συνδιοργάνωση του Δήμου Φλώρινας και του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών με την φωτογραφική ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας «ΡΟΕΣ», έκθεσης φωτογραφίας, από 29 Μαρτίου έως 6 Απριλίου 2019», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
-        «Επιχορήγηση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Αχλάδας «ΑΚΡΙΤΑΣ», για την πραγματοποίηση αθλητικών εκδηλώσεων, στις 7 Απριλίου 2019 », με εισηγητή τον κ. Χρήστο  Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα  ψηφίστηκαν ομόφωνα.
-        «Kατάρτιση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2020–2023 του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Βογδάνη – Δημητρίου, Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισαν  οι κ.κ. Κωνσταντινίδης, Τορλαχίδης,  Σταύρου,  Κασκαμανίδης και Καρυπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.