Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Ευχαριστήριο της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας


Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Χώρα Τσέχωφ – Αφιέρωμα στον
Άντον Τσέχωφ» που συνδιοργάνωσε η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας με το Εργαστήριο Σκηνογραφίας / Ενδυματολογίας της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Φλώρινας.
Το Δ.Σ. της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης. Ειδικότερα, ευχαριστούμε:
·      Τον καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Τάσο Πρωτοψάλτου για την επιστημονική και καλλιτεχνική επιμέλεια.
·      Toν Δήμο Φλώρινας για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή του και την οικονομική του στήριξη.
·      Τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με μεγάλη προθυμία μας «δάνεισαν» το ταλέντο τους συμμετέχοντας στο θεατρικό αναλόγιο και την ανάγνωση αποσπασμάτων από το έργο «Ο Βυσσινόκηπος», κ.κ. Δαγκλή Αστέριο, Καλαϊτζή Σίσσυ, Καραγιάννη Χριστίνα, Παπαδοπούλου Ρούλα, Πολατίδη Ηρακλή, Σαββάκη Κίμωνα, Σταμπουλίδου Αναστασία.
·      Τους μαθητές μας Αμβράση Βασίλη και Ζαχαριάδου Ειρήνη, που με συγκινητική ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα συμμετείχαν επίσης στο θεατρικό αναλόγιο.
·      Τη συνάδελφο εκπαιδευτικό κ. Παπαστεργίου Μαρία, η οποία συνόδεψε τόσο όμορφα και μελωδικά με το πιάνο της την ανάγνωση των αποσπασμάτων του θεατρικού αναλογίου.
·      Τις φοιτήτριες της Σχολής Καλών Τεχνών: Δεληγιάννη Ραφαέλα, Δούκα Γιούλη, Ζήση Άννα, Καρακωνσταντή Ζαχαρούλα, Κατσιγιάννη Δήμητρα, Παγώνα Εμμανουέλα, Παΐσιου Κατερίνα, Παπαδημητρίου Αγγελίνα, Προδρόμου Άννα, Ρασάικου Ζωή Μαρία για την άοκνη και αποδοτική συμμετοχή τους στην οργάνωση της εκδήλωσης.
·      Την κ. Παπαθεοδώρου Κατερίνα που αποτύπωσε φωτογραφικά την εκδήλωση με καλλιτεχνική ευαισθησία.
·      Τα ΜΜΕ που κάλυψαν δημοσιογραφικά την εκδήλωση.
·      Τέλος, ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και παρακολούθησαν με προσήλωση και ενθουσιασμό το αφιέρωμα.
Για το Δ.Σ. της Ε.Φ.Φ.
Η πρόεδρος
Αθηνά Ζωγράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.