Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας: Αναίμακτα γιορτινά ταξίδια , με τεχνικό έλεγχο και μέτρα ασφαλείας


Η επικείμενη έλευση του Πάσχα, με  την αύξηση των οδικών μετακινήσεων και τον προγραμματισμό μικρών η μεγάλων
ταξιδιών καθ όλη  την περίοδο  των εορταστικών διακοπών και των αδειών, προκαλεί   αυξημένους κινδύνους   τροχαίων ατυχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας  και  καθιστά  αναγκαία  την  τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ)  και των  βασικών κανόνων  που πρέπει  να εφαρμόζουμε ως   οδηγοί οχημάτων ή δικύκλων .
         Στο πλαίσιο αυτό, το  Ι. ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας  της AUTOVISION-  που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαΐδας-Φλώρινας-  υπενθυμίζει σε όλους  ότι δεν πρέπει να  ξεπερνούμε τα καθοριζόμενα όρια ταχύτητας, να κάνουμε   χρήση  της  ζώνης ασφαλείας, να ασφαλίζουμε τα παιδιά  μόνο στα ειδικά  καθίσματα και να αποφεύγουμε  τη  χρήση του  κινητού τηλεφώνου και του αλκοόλ κατά την οδήγηση .
         Για την  καλύτερη δυνατή οδική ασφάλεια επίσης,  κατά την περίοδο των εορτών , δεν πρέπει  να ξεχνάμε να ελέγχουμε το  αυτοκίνητο μας πριν  από  κάποιο ταξίδι μας, ενώ  καλού-κακού  ρίξτε και  μια  ματιά  στην κάρτα του  τεχνικού  ελέγχου σας για να  θυμηθείτε την ημερομηνία που περνάτε από έλεγχο, να προγραμματίσετε έγκαιρα την επίσκεψη στο Κέντρο μας  με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2463055720 και  να αποφύγετε   έτσι  το  προβλεπόμενο  πρόστιμο της  καθυστέρησης.
            Μ΄ αυτές  τις επισημάνσεις, το  Ι. ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας  της AUTOVISION  εύχεται  σε  όλους  τους  κατοίκους  της Δυτικής Μακεδονίας Καλά και αναίμακτα ταξίδια και η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει σε όλους το μήνυμα της Αγάπης, της Ελπίδας  και της Ειρήνης.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.