Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Για αήθη επίθεση εναντίον του μιλά ο νυν Δήμαρχος Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, στην καταγγελία του Άνθιμου Μπιτάκη


Ερωτηματικά μας προκαλεί η ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου κου Μπιτάκη αλλά και η άμεση δημιουργία και
ανάρτηση οπτικοακουστικού υλικού στο  διαδίκτυο, στο οποίο κατηγορείται, υβρίζεται και ονοματίζεται ως ιθύνων νους της αήθους επίθεσης εναντίον του ο νυν Δήμαρχος Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τη συγγραφή και διανομή προεκλογικού φυλλαδίου που στρέφεται εναντίον του κ. Μπιτάκη και παρακαλούμε οποιονδήποτε έχει σαφείς αποδείξεις να τις καταθέσει στη Δικαιοσύνη. Η παράταξη μας, η οποία στο παρελθόν έχει υποστεί τις ίδιες ανήθικες επιθέσεις, έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι τέτοιες ενέργειες δεν συνάδουν με τον δημοκρατικό της χαρακτήρα, είναι προβοκατόρικες και προσβάλλουν τη νοημοσύνη των συνδημοτών μας. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε ενέργεια που εκμαυλίζει τη δημοκρατία και τον πολιτικό πολιτισμό.
Το γεγονός όμως ότι δεν υπέπεσε ποτέ στην αντίληψη μας καθώς και στους περισσότερους συμπολίτες μας το εν λόγω προβοκατόρικο κείμενο μάς προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη και δημιουργεί συνειρμούς γυρνώντας μας πολλές δεκαετίες πίσω, σε άλλες σκοτεινές εποχές χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Διερωτόμαστε ακόμα πώς έπεσε στα χέρια τους και ποτέ στα δικά μας. Μήπως άρχισαν οι εσωτερικοί ανταγωνισμοί της παράταξής του κ. Μπιτάκη; Μας προβληματίζει ιδιαίτερα ο τρόπος που η παράταξη του κ. Μπιτάκη απαντάει και ενστερνίζεται την ίδια πρακτική την οποία καταγγέλλει.
Καλούμε τον κ. Εισαγγελέα να παρέμβει, ώστε να αναζητηθούν οι δράστες/συντάκτες και εκδότες του εν λόγω κειμένου και να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως αρμόζει σε μία δημοκρατική κοινωνία.
Ζητάμε παράλληλα από τον κ. Μπιτάκη να προσφύγει και αυτός άμεσα στην δικαιοσύνη προσκομίζοντας κάθε στοιχείο που διαθέτει προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να πάψει να διχάζεται χωρίς λόγο η τοπική  κοινωνία στο βωμό προσωπικών συμφερόντων.
Τέλος, η προσπάθεια σύνδεσής την παράταξης μας με συγκεκριμένο κόμμα, η οποία έχει ήδη διαψευστεί,  δηλώνει την έλλειψη ψυχραιμίας και τον εκνευρισμό του κ. Μπιτάκη ενόψει και της επερχόμενης ήττας.-

Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
Με συνέπεια και στο αύριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.