Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Κερδοφορία για τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Προσωπικού της ΔΕΗ

Ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Προσωπικού ΔΕΗ πραγματοποίησε την Τρίτη 12 Ιουνίου 2019 την ετήσια τακτική συνέλευσή του. Στα πλαίσια αυτής
παρουσιάστηκαν τα θετικά Oικονομικά Aποτελέσματα και εγκρίθηκαν οι Οικονομικές Καταστάσεις της χρήσης του προηγούμενου έτους.
Πιο συγκεκριμένα η χρήση του 2018 σημείωσε κερδοφορία της τάξεως των 54.470€, μεγαλύτερη της προηγούμενης χρήσης του 2017 κατά 38.680€. Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η ανάλυση των Ιδίων Κεφαλαίων (Μετοχικό Κεφάλαιο, Αποθεματικά,  Κεφάλαια Χορηγικά, Υποχρεώσεις)  του Συνεταιρισμού, τα οποία σημείωσαν θετικό πρόσημο με το ποσό να ανέρχεται στα 980.204€ για τη χρήση του 2018, όταν η αμέσως προηγούμενη χρήση με θετικά  Ίδια Κεφάλαια ήταν το 2008 με 434.824€. Μεγάλη σημασία δόθηκε στην επίτευξη του αποτελέσματος, καθώς οι προηγούμενες χρήσεις τα ενδιάμεσα χρόνια ήταν ζημιογόνες, με τα Ίδια Κεφάλαια του Συνεταιρισμού να είναι αρνητικά και τις ζημίες να ξεπερνούν τα 2.500.000€ το 2012. Στο σύνολό τους, τα στοιχεία που αναλύθηκαν φανερώνουν πως το θετικό αποτέλεσμα θα διατηρηθεί και στην τρέχουσα χρήση του 2019, με δεδομένο οτι στις προσφερόμενες υπηρεσίες του Συναιτερισμού ανταποκρίνονται περισσότερα απο 15.000 μέλη του.
 Η κύρια κερδοφόρα δραστηριότητα του Συνεταιρισμού έγκειται στο νέο μοντέλο ασφάλισης που υιοθέτησε την 1η Δεκεμβρίου 2018, με στόχο την εξασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης, ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα δευτεροβάθμιας υγείας, που παρέχει στα μέλη του σε συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής  και τη MINETTA Ασφαλιστική. Το Ομαδικό Πρόγραμμα Ιδιωτικής Ασφάλισης διακρίνεται από τις υψηλές προδιαγραφές, τους προνομιακούς όρους ασφαλιστικών καλύψεων και  πρόκειται για το οικονομικότερο πρόγραμμα της αγοράς στο οποίο μέχρι στιγμής έχουν ασφαλιστεί περίπου 6.500 μέλη του Συνεταιρισμού.
Κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Γιάννης Αβραμίδης ανέφερε: «Διατηρώντας την οργάνωση, ακολουθώντας στοχευμένες κινήσεις και επεκτείνωντας το εύρος των παροχώμενων υπηρεσιών προς τα μέλη μας θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε παράδειγμα λειτουργίας Υγειούς Συνεταιριστικής Οικονομικής Μονάδας.»
Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας του Συνεταιρισμού κ. Γιάννης Λάμπρου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειες που έγιναν, ώστε να μπορέσει ο Συνεταιρισμός στα χρόνια της οικονομικής κρίσης να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει τις δυσκολίες, συνεχίζοντας πλέον ενδυναμωμένος και κερδοφόρος.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.