Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Αμύνταιο: Επιτυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου της Θ. Κουγιουμτζόγλου με τίτλο «Είσαι μοναδικός και ανεπανάληπτος» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Θερμής υποδοχής έτυχε το βιβλίο της Θεοδώρας Κουγιουμτζόγλου με τίτλο «Είσαι μοναδικός και ανεπανάληπτος», από τους βιβλιόφιλους που παραβρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού κέντρου
Αμυνταίου  χθες,08 Ιουνίου 2019.
Η συγγραφέας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, αποτύπωσε αυτοβιογραφικά στο βιβλίο της, τις εμπειρίες και τα βιώματα που αποκόμισε από την υπερτριακονταετή διδασκαλία του μαθήματος της  Οικιακής Οικονομίας σε διάφορα σχολεία της χώρας, με σκοπό να γίνουν κτήμα των πολλών.
Όπως εύστοχα παρατήρησε και ο εκ των παρουσιαστών του βιβλίου κ. Ν. Βασιλειάδης, επίκουρος καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του πανεπιστημίου «Μακεδονία», το βιβλίο δεν είναι μόνο μια αυτοβιογραφία, αλλά πολλά πράγματα μαζί. Έχει στοιχεία Ιστορίας, Θρησκευτικών, Σχολικής Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής και  Σύγχρονης Παιδαγωγικής.
Το βιβλίο παρουσίασαν η εκπαιδευτικός κ. Ελισάβετ Βυρόζη, ο καθηγητής κ. Νικόλαος Βασιλειάδης, ο Αντισυνταγματάρχης κ. Παύλος Παπαδόπουλος και φυσικά η συγγραφέας.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κώστας Θεοδωρίδης και η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών  Αμυνταίου κ. Μαρία Αντωνιάδου.
Την εκδήλωση έκλεισε η χορωδία του ΚΑΠΗ Αμυνταίου, η οποία ερμήνευσε παλιά τραγούδια και απέσπασε τα θετικά σχόλια του κοινού.-






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.