Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Αιμομιξία


     Άκρως τοπικιστές-εθνικιστές, δεν τολμούν να ξεφύγουν από την μίξη του ίδιου αίματος γαλουχημένοι
με ιδεοληψίες μεγαλείου πρωτιάς και αριστείας, στηριγμένοι πάνω σε θρησκευτικό-εβραϊκά μασονικά πρότυπα γαλαζοαίματων και αγαπημένων του Θεού!
     Συνεχόμενες γενιές συγγενικές συνουσιάζονται και γι’ αυτό διαιωνίζονται κληρονομικές και άλλες σπάνιες παθήσεις εκφυλιστικές (οι
βοσκοί το γνωρίζουν). Τεκμηριωμένα, με βάση νόμων της γενετικής έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να συμπέσουν παθογόνα γονίδια με υπολειπόμενο-ετερόζυγο χαρακτήρα
και να γεννηθούν άρρωστα ομόζυγα άτομα όπως π.χ. στην μεσογειακή αναιμία.
     Αυτό που ενστικτωδώς αποφεύγουν τα ζώα-τρανό παράδειγμα ο λαγός- ο άνθρωπος επιμένει να μην δέχεται την διαφορετικότητα και να την απορρίπτει από φόβο προς το άγνωστο, να μην αλωθεί ο πλούτος του, τα πολιτισμικά του στοιχεία και επιμένει «παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι τρύπιο», η μεγαλύτερη βιολογική βλακεία και βασική αιτία των προβλημάτων δημόσιας υγείας και της ανώμαλης δημογραφικής διασποράς.
      Πιο λαϊκά να τα αναλύσω δεν γίνεται, μετά θα αναγκαστώ να μιλήσω αισχρά γι’ αυτούς που πιστεύουν στην καθαρότητα της ράτσας τους! Αυτοί που κατέχουν το θέμα καλύτερα (γενετιστές, ανθρωπολόγοι κ.α)
ας ‘’κατέβουν’’ να τα πουν καλύτερα. Εγώ μιλώ από την πείρα μου σαν γιατρός που έζησα και σε διαφορετικά μέρη. Σε τόπους όπου υπάρχουν επιμειξίες με διάφορες ράτσες, ο πληθυσμός είναι πιο υγιής, παρ’ όλη την εσωτερική και την εξωτερική μετανάστευση μεγάλου μέρους του υγιούς πληθυσμού.
        Τα ταμπού και τα κόμπλεξ μας τα κρύβουμε ομαδικά στα βάθη των ωκεανών και στα σύννεφα γι’ αυτό  θα τα βρίσκουμε πάντοτε μπροστά μας, γιατί στα νερά του πλανήτη μας υπάρχει μια συνεχής κίνηση και ανακάτεμα για να μην βρωμίσουν και λειτουργούν ομοιοστατικά στο κλίμα, γι’ αυτό είναι ζωντανή ακόμα η γη μας. Το ίδιο συμβαίνει και μέσα στον οργανισμό μας, μια αέναη ροή των υγρών που πρέπει να αναπληρώνονται. Μακάρι να ισχύει το ίδιο και στα μυαλά μας και να τα κρατούμε πάντα ανοιχτά. Και για να μην μελαγχολήσουμε να πω τούτο:  η φύση κάθε φορά διαλέγει τα καλύτερα γονίδια για να εκφραστούν, και την ανωμαλία κατά το δυνατόν την απορρίπτει. Κάντε παιδιά λοιπόν σύμφωνα με σωστό οικογενειακό προγραμματισμό και μη φοβάστε, γιατί γερνάμε σαν λαός.

25-7-19                                    Ρηγίνος Μέσσιος
                                             Συνταξιούχος γιατρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.