Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εκπαιδευτών τοξοβολίας LEVEL ΙΙ στη Φλώρινα (ΦΩΤΟ)


 Με διοργανωτές  την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας και την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας  
Σε συνέχεια του  Σεμιναρίου Εκπαιδευτών τοξοβιλίας LEVEl I που διοργανώθηκε στην Φλώρινα το 2018,  με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε
και το σεμινάριο εκπαιδευτών  τοξοβολίας LEVEL ΙΙ, τo οποίο διοργανώθηκε από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας και την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας  την  12,13, 14  και 19,20και 21 Ιουλίου 2019 στην Φλώρινα και παρακολούθησαν τοξότες αθλητές από την ΄΄ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ΄΄ , από τον Σύλλογο Ιστορικών Μελετών   ΄΄ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ΄΄,  από τον σύλλογο Κοζάνης ΄΄ΤΟΞΟΚΛΗΤΟΙ΄΄ από την ΄΄ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ΄΄  από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΧΑΙΟΙ   από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ από τον  Γ.Α.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΄΄Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ΄΄ από τον  Γ.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΄΄ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ΄΄  και από τον   ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΟΥ.
 Εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Χρήστος Καρμοίρης  πιστοποιημένος εκπαιδευτής προπονητών LEVEL  1 & 2 της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής  Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.
Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου περιελάμβανε Ψυχολογία, Recurve ρυθμίσεις και Εξοπλισμός ,  Compound,  Longbow,  Field Archery,  Ανάλυση τεχνικής με Βίντεο,  Γενική φυσική κατάσταση,  Ειδική φυσική κατάσταση,  Τεχνική Βολής,   Έλεγχος Ντόπινγκ,  Φυσιολογία Βολής Recurve – Ρυθμίσεις και  Τεχνική βολής,  και Αθλητές ΑΜΕΑ.
Το Δ.Σ. της  Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας  εκφράζει θερμές ευχαριστίες  σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο προπονητών, στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας  για την συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση που μας παρέχουν από την αρχή της προσπάθειας μας και ιδιαίτερες ευχαριστίες  στον εκπαιδευτή  μας Χρήστο Καρμοίρη, ο οποίος  ακούραστος, μετέδιδε τις γνώσεις και την εμπειρία του στην τοξοβολία.
Οι εκπαιδευόμενοι  εμφανώς ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του Σεμιναρίου, αποκόμισαν γνώσεις και τεχνικές τις οποίες, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος της τοξοβολίας,  θα εφαρμόσουν ασφαλώς  στην αθλητική τους δραστηριότητα αλλά κυρίως θα φροντίσουν να τις μεταδώσουν σε αθλητές και μέλη των συλλόγων στους. 
Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας  την 1-9-2019 θα διοργανώσει στο ΔΑΚ Φλώρινας αγώνα τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας την 7 και 8-9-2019 θα διοργανώσει στον ίδιο χώρο το Κύπελλο Ελλάδος Ολυμπιακού Τόξου Α΄κατηγορίας.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.