Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας διοργανώνει αγώνα τοξοβολίας στην πόλη της Φλώρινας


Είναι πλέον γεγονός! Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην αθλητική σκοποβολή και στην τοξοβολία διοργανώνει αγώνα τοξοβολίας  στην πόλη της Φλώρινας. Πρόκειται για τον LYNX
  2019”, τον πρώτο αγώνα τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου όλων των κατηγοριών και όλων των τόξων, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Φλώρινας το Σάββατο, 31 Αυγούστου και την Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019. Στον αγώνα αυτό, για τον οποίο στόχος μας είναι η καθιέρωσή του ως ετήσιο αθλητικό δρώμενο στην πόλη μας, αναμένεται να συμμετάσχουν δεκάδες αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η Φλώρινα και οι πολίτες της μετά από τριάντα χρόνια περίπου από τότε που πρωτογνώρισαν την τοξοβολία μέσω της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, έχουν την ευκαιρία να επαναφέρουν στη μνήμη τους ένα όμορφο άθλημα οι παλαιότεροι και να ανακαλύψουν νέες προκλήσεις του αθλητισμού οι νεότεροι.
Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας καλεί όλες τις Φλωρινιώτισσες και όλους τους Φλωρινιώτες να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να στηρίξουν την προσπάθειά μας για την ανάδειξη της περιοχής μας και την προσέλκυση επισκεπτών σε αυτή μέσω του αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.