Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Ερωτήσεις – Προβληματισμοί προς την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και τον Κ. Θεοδωρίδη


 Πιστοί στην υποχρέωσή μας   για την ενημέρωση των συμπολιτών μας, όπως το κάνουμε τα τελευταία πέντε χρόνια , από την θέση της αντιπολίτευσης ,θεωρούμε σκόπιμο να θέσουμε δημόσια
κάποιες ερωτήσεις – προβληματισμούς στον κ. Θεοδωρίδη, με απώτερο σκοπό έστω και την τελευταία στιγμή την πρόληψη τυχόν δυσάρεστων καταστάσεων.

     - Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα και τις πληροφορίες μας επίκειται το οριστικό  κλείσιμο του ΑΗΣ Αμυνταίου , παρά τις αερόλογες υποσχέσεις  από ότι αποδεικνύεται των Ζυριζέων Υπουργών και υπευθύνων.  Αν κ. Θεοδωρίδη ισχύει , ποιες ενέργειες έχετε κάνει ούτως ώστε να αποφευχθεί το καταστροφικό σενάριο της μη λειτουργίας της τηλεθέρμανσης?

     - Με τεράστια καθυστέρηση ξεκίνησε από τον Οκτ το έργο της κατασκευής των λεβήτων για την αυτονομία της τηλεθέρμανσης, έργο το οποίο κατά την άποψή μας έπρεπε να έχει κατασκευασθεί στα πέντε χρόνια   που είστε δήμαρχος. Ποία είναι η πρόοδος των εργασιών , και αν είναι εξασφαλισμένοι η χρηματοδότηση του έργου και δεν θα παραδώσετε αδιέξοδες καταστάσεις  στην νέα δημ. Αρχή?

     Μήπως κ. Θεοδωρίδη αντί να κάνετε διακοπές στη Ζάκυνθο με χρήματα του εργοστασίου Ξινού νερού  εσείς,   δημ Σύμβουλοι  και οι οικογένειές σας ( αν δεν ισχύει διαψεύστετό  ) θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΣΤΑΣΕΙΣ
                                                                                        -Ο-
                                                          ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ
                                                                 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.